Анкета

Според вас вегетарианството решение ли е на проблема със затлъстяването?

Наркоманията води до затлъстяване

Вземането на кокаин предпазва тялото от натрупване на мазнини, показва ново проучване.

Преди, експертите смятаха, че хората употребяващи кокаин, са болезнено слаби, тъй като наркотиците от клас А потискат апетита.

Ново изследване, проведено от учени в Университета в Кеймбридж, разри също така, че ефекта на отслабване спира, когато човека престане да употребява кокаин и това може да доведе до драматично повишаване на теглото.

прочети повече ...

От напитките също се пълнее

Много хора следват здравословна диета и се опитват да внимават какво ядат, но когато става въпрос за това, което те пият, те не са толкова внимателни.

И все пак течностите, които консумирате могат да имат също толкова голямо влияние върху вашето здраве - и талията ви.

Едно проучване направено по-рано тази година установи, че само една чаша газирана напитка на ден може да увеличи риска от развитие на диабет тип 2 с около една пета, например.

прочети повече ...

Отслабване чрез дълбоко дишане

Ако ви е трудно да се придържате към диета от моркови и листа от маруля, тази новина за новата техника за отслабване, която е хит в Япония, може да бъде музика за ушите ви.

Бившият актьор Мики Риосуке твърди, че изгубил 12 кг и пет сантиметра от талията си за седем седмици, като следвал собствената си диета наречена Дълъг Дъх.

Г-н Риосуке (на 55), твърди, че последователите на диетата просто трябва да прекарат две минути на ден като се концентрират върху дълги вдишвания и агресивно издишване.

прочети повече ...

АРХИВ

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Търси в статии