Анкета

Според вас вегетарианството решение ли е на проблема със затлъстяването?

Вегетариански тайни

Здравословното хранене не означава непременно лишаване от любимите ви блюда и подлаганто на нечовешки диети в името на една едничка цел – привлекателно тяло.

Вегетарианските храни ще ви помогнат хем да си похапвате вкусотии, хем да “влезете” в препоръчаната ви диета.

Веге салатка

Продукти: - 400 г черн фасул от консерва; - сурови царевични зърна; - 100 гмоцарела; - 400 чери домати; - 1 авокадо; - 1 глава червен салатен лук; -1 с.л. кимион; - 2 с.л. колиандър; - черен пипер, ожет и зехтин на вкус.

Приготвяне: В голяма купа се разбъркват бобът,кимионът и чрният пипер,следкоетос остсвят настрани. Загрявасе тиганснезалепващосе дъно до средновисока тмпература. Ззззззслагат се царевичните зърна и се запичат до секото им потъмняване, което ще отнеме около 4-5 минути. Разбъркват се често, за да не загарят, слет това се маха от котлона и се оставя да изстине. В купата с боба се добавятцаревицата и всички останали продукти. Разбърква сеи се оставя да се охлади. Сервира се студено.

назад ...

По-кратките упражнения са по-ефективни

Упражнения по половин час дневно може да ви помогнат да изгубите близо 25 на сто повече тегло, отколкото тренировка дълга един час, стана ясно наскоро.

Тестовете са показали, че съкращаването на упражненията на половина, носи голям потенциал за хората, които са с наднормено тегло и увеличава шансовете им да се преборят с килограмите.

По-кратките сесии от упражнения карат хората да са по-щастливи, да имат повече енергия и мотивация за създаване на здравословен начин на живот, а тези, които прекарват два пъти по-дълго в залата за фитнес, са по-склонни да се чувстват преуморени, казват изследователи от Университета на Копенхаген.

прочети повече ...

Изкачването на стълби - по-ефективен начин за отслабване от фитнеса

Може да сте останали с впечатлението, че свалянето на теглото изисква от вас да прекарвате часове във фитнес залата.

Но според учените, само една допълнителна минути на усилена дейност всеки ден, може да помогне за изгарянето на нежеланите килограми.

Изследователите наблюдавали дейността на 4500 възрастни и открили, че това колко често тренирате сърцето и белите си дробове, е по-важно от продължителността на тренировката.

прочети повече ...

АРХИВ

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Търси в статии