Анкета

Според вас вегетарианството решение ли е на проблема със затлъстяването?

Съвети за отслабване в лице

При някои жени и най-малкото качване на килограмите веднага се отразява на лицето им. Няколко съвета за избавяне от двойната брадичка или пухкавите бузи.

По принцип жените с пълни лица изглеждат по-млади за възрастта си. С времето тяхното лице отслабва по естествен начин. Следователно - пълното лице остарява по-бавно и по него трудно можете да забележите признаците на старостта. Месестите бузи може и да са наследствена черта.

Как е възможно да се отслабне в областта на лицето без е необходимо да го третирате с пара или пък да легнете под скалпела на пластичния хирург?Преди всичко намалете консумацията на захар и въглехидрати.

Някои диетолози уверяват, че прекомерната им консумация способства за задържането на вода в организма, чието първо следствие е да се отрази на лицето ни. Откажете се от полуфабрикатите и включете в менюто си за деня продукти от пълнозърнесто брашно. Намалете консумацията на сол. Задържането на водата в организма предизвиква отичане.

Постарайте се да приемате по-малко лекарства. Някои лекарствени препарати способстват задържането на вода в организма. Ако взимате лекарства по препоръка на личния си лекар, обсъдете този въпрос с него.

Използвайте козметически средства, за да създадете контур. Бронзираща пудра, чийто тон хармонира с оттенъка на кожата ви, може да замаскира подпухналостта на лицето ви. Пудрата трябва да се нанесе и в областта на шията под брадичката и по долната линия на челюстта.

Ще се удивите какви чудеса може да направи и една нова прическа!

Забравете за прическите с букли и си направете подстрижка с неравен бретон. Стилистите препоръчват още прически с обем отгоре (така зрително се увеличава дължината на лицето) и падащи по страните коси.

назад ...

По-кратките упражнения са по-ефективни

Упражнения по половин час дневно може да ви помогнат да изгубите близо 25 на сто повече тегло, отколкото тренировка дълга един час, стана ясно наскоро.

Тестовете са показали, че съкращаването на упражненията на половина, носи голям потенциал за хората, които са с наднормено тегло и увеличава шансовете им да се преборят с килограмите.

По-кратките сесии от упражнения карат хората да са по-щастливи, да имат повече енергия и мотивация за създаване на здравословен начин на живот, а тези, които прекарват два пъти по-дълго в залата за фитнес, са по-склонни да се чувстват преуморени, казват изследователи от Университета на Копенхаген.

прочети повече ...

Изкачването на стълби - по-ефективен начин за отслабване от фитнеса

Може да сте останали с впечатлението, че свалянето на теглото изисква от вас да прекарвате часове във фитнес залата.

Но според учените, само една допълнителна минути на усилена дейност всеки ден, може да помогне за изгарянето на нежеланите килограми.

Изследователите наблюдавали дейността на 4500 възрастни и открили, че това колко често тренирате сърцето и белите си дробове, е по-важно от продължителността на тренировката.

прочети повече ...

АРХИВ

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Търси в статии