Анкета

Според вас вегетарианството решение ли е на проблема със затлъстяването?

Няколко начина да свалите коремчето

Опознаването на различните упражнения за коремните мазнини е доста объркващо и смущаващо. По медиите постоянно ни заливат с медикаменти и уреди, които са свързани с това, но дали те са най-подходящи за вас?

Станете сериозни

Първата стъпка към изчистването на коремните мазнини е да се отнесем сериозно към започването на диета и отслабването.

Няма да имате успех, ако не се отдадете изцяло на този процес докато не постигнете целта си. Като говорим за цели, определете реалистични и постижими за вас цели. Не се целете в идеи като сваляне на 25 килограма, например. Започнете с намалянето на теглото си с около 3 килограма.

Как да свалим коремните мазнини

За да се отървете от коремните мазнини, трябва да се комбинират здравословна диета и физически упражнения. Преди за започнете е добре да се консултирате с вашия лекар относно физическите натоварвания, които би понесло тялото ви, за да не се получават пренатоварвания и здравословни проблеми.

Упражнения, с които да се отървем от коремните мазнини

Експертите са единодушни тук, начина за сваляне на излишното коремче е комбинация от силови и аеробни упражнения.

Силови упражнения

Познат за всички факт е, че мускулите горят повече калории, отколкото мазнини. Следователно е важно да увеличим мускулната маса на тялото, за да се изразходват повече калории. За това са необходими силови упражнения. Това може да бъде постигнато като отидете до фитнеса или направите една тренировка у дома си.

• С гирите се изпълняват много и различни варианти на силови упражнения, и с тях се натоварват различни мускули.
• Уредите с тежести са също добър избор при силова тренировка, освен това те са по - безопасни и при тях тежестта се регулира, което ще рече че може да стартирате с малко и да увеличавате с времето.

Аеробни упражнения

Аеробните упражнения са много важни за вашия тренировъчен план, тъй като с тях се горят много калории и се увеличава скоростта на метаболизма в организма. Те натоварват цялото тяло, което е необходимо за горенето на мазнини.

назад ...

По-кратките упражнения са по-ефективни

Упражнения по половин час дневно може да ви помогнат да изгубите близо 25 на сто повече тегло, отколкото тренировка дълга един час, стана ясно наскоро.

Тестовете са показали, че съкращаването на упражненията на половина, носи голям потенциал за хората, които са с наднормено тегло и увеличава шансовете им да се преборят с килограмите.

По-кратките сесии от упражнения карат хората да са по-щастливи, да имат повече енергия и мотивация за създаване на здравословен начин на живот, а тези, които прекарват два пъти по-дълго в залата за фитнес, са по-склонни да се чувстват преуморени, казват изследователи от Университета на Копенхаген.

прочети повече ...

Изкачването на стълби - по-ефективен начин за отслабване от фитнеса

Може да сте останали с впечатлението, че свалянето на теглото изисква от вас да прекарвате часове във фитнес залата.

Но според учените, само една допълнителна минути на усилена дейност всеки ден, може да помогне за изгарянето на нежеланите килограми.

Изследователите наблюдавали дейността на 4500 възрастни и открили, че това колко често тренирате сърцето и белите си дробове, е по-важно от продължителността на тренировката.

прочети повече ...

АРХИВ

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Търси в статии