Анкета

Според вас вегетарианството решение ли е на проблема със затлъстяването?

Отслабване с бебешка храна

Този вид отслабване не е нов и има няколко разновидности. На пръв поглед такова отслабване изглежда здравословно, защото позволява консумацията на разнообразни храни и контрол на порциите.

Какво представлява?

Както подсказва и името на диетата, това е хранителен план за отслабване, при който се консумират бебешки храни. За хората, за които отслабването не е броене на калории или стриктно следене на това, което ядете диетата за отслабване с бебешки храни звучи като приемлив вариант за контрол на порциите.

Това е и удобен вариант за тези, които не могат да си позволят пакетираните храни за диетата на Джени Кейг или Нутрисистем.

Бебешката храна е подходяща за диета за отслабване, защото е:

- органична
- с ниско съдържание на натрий
- високи хранителни и вкусови качества

Има два варианта, които може да изберете по време на диетата за отслабване с бебешка храна:

- да консумирате само бебешка храна – пюрета, каши и супи в бурканчета
- едното хранене да бъде нормално, а през останалата част от деня да ядете бебешка храна

В резултат на диетата се отслабва поради факта, че порциите са по-малки и храната е здравословна.

Бебешката храна се смята за подходяща за отслабване, защото няма консерванти, оцветители и други добавки, както повечето останали храни. Освен това е предварително приготвена и поради това спазването на подобна диета е лесно.

Визирайки обаче, факта, че порциите са малки тази диета за отслабване спада към нискокалоричните диети, които трябва да се спазват под лекарски контрол.

назад ...

По-кратките упражнения са по-ефективни

Упражнения по половин час дневно може да ви помогнат да изгубите близо 25 на сто повече тегло, отколкото тренировка дълга един час, стана ясно наскоро.

Тестовете са показали, че съкращаването на упражненията на половина, носи голям потенциал за хората, които са с наднормено тегло и увеличава шансовете им да се преборят с килограмите.

По-кратките сесии от упражнения карат хората да са по-щастливи, да имат повече енергия и мотивация за създаване на здравословен начин на живот, а тези, които прекарват два пъти по-дълго в залата за фитнес, са по-склонни да се чувстват преуморени, казват изследователи от Университета на Копенхаген.

прочети повече ...

Изкачването на стълби - по-ефективен начин за отслабване от фитнеса

Може да сте останали с впечатлението, че свалянето на теглото изисква от вас да прекарвате часове във фитнес залата.

Но според учените, само една допълнителна минути на усилена дейност всеки ден, може да помогне за изгарянето на нежеланите килограми.

Изследователите наблюдавали дейността на 4500 възрастни и открили, че това колко често тренирате сърцето и белите си дробове, е по-важно от продължителността на тренировката.

прочети повече ...

АРХИВ

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Търси в статии