Анкета

Според вас вегетарианството решение ли е на проблема със затлъстяването?

Мъжете могат и без диети

Суеверията карат  хората да са по-предпазливи и да се замислят преди да направят нещо, но... това важи повече за жените, защото има доста неща, които обясняват защо е хубаво да си мъж.
Биренето шкембе не ви прави  автоматично невидим за противоположния пол. На старите ви приятели не им пука дали си надебелял или отслабнал. Гърдите ви никога не са сериозен фактор при интервю за работа.

Можете да казвате каквото искате, без да е притеснявате от хорските приказки. Всяка ваша грешка се поправя с цветя. Едноседмичната ви почивка изисква само един куфар багаж.
Не се налага да носите със себе си постоянно огромна чанта, пълна с полезни и ненужни предмети. Телефонните ви разговори приключват за по-малко от минута. Опашките пред тоалетните са много по-къси.

Приятелките ви не ви обременяват с любовните си проблеми. Сметките при фризьора не ви разоряват. Голотиите по филмите са винаги женски. Никой не прекъсва мръсния виц, който казва, когато влезете в стаята. Можете да си признаете, че мислите за секс през 90% от времето.

назад ...

Самолечение на целулит с диети е опасно

Близо 80% от жените според  доц. Попова, шеф на Клиниката по метаболитни заболявания в ИСУЛ, се подлагат на самолечение при наличие на целулит с различни диети, научени от приятелка, изтеглена от интернет.

Те не търсят лекарска консултация, за да се прецени какъв е техният проблем, което е опасно.

Има ендокринни заболявания, които могат да доведат до оточност и напълняване и са свързани с щитовидната жлеза.

прочети повече ...

Мъжете не са пощадени от “дефекти” по кожата. Целулит при мъжете

За разлика от жените мъжете са изтеглили печеливша карта от природата - генетиката е заложила в тялото им да има повече мускулна тъкан и по-масивен скелет.

Съединителната тъкан е по-масивна, а подкожната мастна тъкан е само 15-20%, докато в женското тяло пък природата е заложила по-голямо количество мастна тъкан.

Там нормални са 25 до към 34% и може да има отложена мастна тъкан с 10% повече, отколкото при мъжете, без това да е повод за безпокойство.

прочети повече ...

АРХИВ

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Търси в статии