Анкета

Според вас вегетарианството решение ли е на проблема със затлъстяването?

Зодиакална земна диета

Есенната депресия може да повлияе пагубно върху тялото на всяка дама, желаеща да изглежда перфектно и след завръщането си от годишата ваканция. Зодиакалните диети също ще ви помогнат, ако спазвате някои правила според съответната зодия.

Земните зодиакални знаци трябва да си разпределят равномерно храната през деня. Знайте, че за диети е подходяща последната четвърт на Луната.

Зодиакалният минерал на Телеца е калциевият сулфат. Съдържа се в повишени количества в зелето, тиквичките, спанака. Подходящият за разтоварващ ден е петък.

За Девата е определен сернистия калий. Препоръчителните храни са черният хляб, кашкавалът, цикорията.  Срядата е подходящият ден за диета.

Минералът на Козирога е фосфористият калций. Подходящите храни са лещата, яйцата, зелето и морковите. За разтоварваща диета съботата е подходящият ден.

назад ...

Самолечение на целулит с диети е опасно

Близо 80% от жените според  доц. Попова, шеф на Клиниката по метаболитни заболявания в ИСУЛ, се подлагат на самолечение при наличие на целулит с различни диети, научени от приятелка, изтеглена от интернет.

Те не търсят лекарска консултация, за да се прецени какъв е техният проблем, което е опасно.

Има ендокринни заболявания, които могат да доведат до оточност и напълняване и са свързани с щитовидната жлеза.

прочети повече ...

Мъжете не са пощадени от “дефекти” по кожата. Целулит при мъжете

За разлика от жените мъжете са изтеглили печеливша карта от природата - генетиката е заложила в тялото им да има повече мускулна тъкан и по-масивен скелет.

Съединителната тъкан е по-масивна, а подкожната мастна тъкан е само 15-20%, докато в женското тяло пък природата е заложила по-голямо количество мастна тъкан.

Там нормални са 25 до към 34% и може да има отложена мастна тъкан с 10% повече, отколкото при мъжете, без това да е повод за безпокойство.

прочети повече ...

АРХИВ

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Търси в статии