Анкета

Според вас вегетарианството решение ли е на проблема със затлъстяването?

Зодиакална въздушна диета

От край време хората са вярвали в какво ли не и в кого ли не. Разни астролози, астрономи и шарлатани са ставали причина за започване и за свършване на войни, за възкачване и сваляне на крале и т.н.

Но е вярно, че планетите определят и кои за полезни храни за вашите диети. Въздушните знаци е правилно да се хранят добре сутрин, а след залез слънце да избягват да консумират каквато и да било храна. Доброто време за ефектни диети е третата четвърт на луната.

За Близнаците калиевият хлорид е зодиакалният минерал. Той влиза в състава на граха, сливите, прасковите, кайсиите, царевицата. Срядата е подходящ ден за диетично хранене.

Минералът на Везните е фосфорният натрий. В менюто ви е добре да присъстват редовно моркови, стафиди, ябълки. Разтоварващ ден е петък.

Зодиакалният минерал на Водолеите е хлористият натрий. Съдържа се в големи количества в зелето, морковите, рибата. Съботата е подходящият ден за разтоварващи диети.

назад ...

Самолечение на целулит с диети е опасно

Близо 80% от жените според  доц. Попова, шеф на Клиниката по метаболитни заболявания в ИСУЛ, се подлагат на самолечение при наличие на целулит с различни диети, научени от приятелка, изтеглена от интернет.

Те не търсят лекарска консултация, за да се прецени какъв е техният проблем, което е опасно.

Има ендокринни заболявания, които могат да доведат до оточност и напълняване и са свързани с щитовидната жлеза.

прочети повече ...

Мъжете не са пощадени от “дефекти” по кожата. Целулит при мъжете

За разлика от жените мъжете са изтеглили печеливша карта от природата - генетиката е заложила в тялото им да има повече мускулна тъкан и по-масивен скелет.

Съединителната тъкан е по-масивна, а подкожната мастна тъкан е само 15-20%, докато в женското тяло пък природата е заложила по-голямо количество мастна тъкан.

Там нормални са 25 до към 34% и може да има отложена мастна тъкан с 10% повече, отколкото при мъжете, без това да е повод за безпокойство.

прочети повече ...

АРХИВ

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Търси в статии