Анкета

Според вас вегетарианството решение ли е на проблема със затлъстяването?

Зодиакална водна диета

Знаете почти всичко за зодията си, следите по масмедиите предсказанията за зодиакалните дни, седмици и месеци, вярвате или не, но все пак поне е интересно.

Но малко дами обвързват зодиака с разумната диета, която може би ще ви спаси поне днес от стреса, ще ви предпази от оправданията ви за повечкото килограми с вечната заетост.
Какви по-важно правила трябва да спазват Водните зодиаци

За Рака зодиакалният минерал е калциевият хлорид, който се съдържа в сиренето, в яйцата и в ръжения хляб. Добър ден за разтоварване е понеделникът.

Зодиакалният знак на Скорпионите е серният калций. Подходящите храни са млечните продукти, зелето и репичките. Препоръчителният ден за разтоварващи диети е вторникът.

Рибите могат да разчитат на минерала фосфорист натрий, а морските продукти, както и орехите и стафидите, са подходящи за водните перки. Подходящо е да се избере четвъртъкът за разтоварващ ден.

Водните зодиакални знаци могат да си позволят редуване на обилно хранене и пълно гладуване – по правило такъв режим не може да ги затрудни.

назад ...

Самолечение на целулит с диети е опасно

Близо 80% от жените според  доц. Попова, шеф на Клиниката по метаболитни заболявания в ИСУЛ, се подлагат на самолечение при наличие на целулит с различни диети, научени от приятелка, изтеглена от интернет.

Те не търсят лекарска консултация, за да се прецени какъв е техният проблем, което е опасно.

Има ендокринни заболявания, които могат да доведат до оточност и напълняване и са свързани с щитовидната жлеза.

прочети повече ...

Мъжете не са пощадени от “дефекти” по кожата. Целулит при мъжете

За разлика от жените мъжете са изтеглили печеливша карта от природата - генетиката е заложила в тялото им да има повече мускулна тъкан и по-масивен скелет.

Съединителната тъкан е по-масивна, а подкожната мастна тъкан е само 15-20%, докато в женското тяло пък природата е заложила по-голямо количество мастна тъкан.

Там нормални са 25 до към 34% и може да има отложена мастна тъкан с 10% повече, отколкото при мъжете, без това да е повод за безпокойство.

прочети повече ...

АРХИВ

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Търси в статии