Анкета

Според вас вегетарианството решение ли е на проблема със затлъстяването?

Тайните за пиене на чай

Напоследък се навъдиха какви ли не школи и курсове, които учат тийнейджърите на какво ли не. И всичко е свързано освен с заработването на добри парички, и на възможността да се научат младите, за да правят добро впечатление.

На подобна максима залагат школите, които освен курсове по балет, пиано и английски предлагат обучение по етикет и протокол. Акцент в някои програми е официалният английски чай, след който се получава и сертификат за обучението.

Но преди това младежите се обучават на стилове и модел на общуване не само при срещи, но и чрез телефон, визитни картички или електронна поща. Обучението се разнообразява и с прилагането на наученото по време на “дегустация на чай и сладки”.

Освен това се преподават и 10-те златни правила за пътуване в чужбина, както и разликите в невербалното общуване в различни държави. Учат се и на изразяване на емоции на публично място, посрещане на гости и влизане в ресторант, добри маниери, в зависимост от това дали пътуват със самолет, кораб или влак, избор на грим и прическа според събитието.

Обучението включва ценни съвети както за абитуриентския бал, така и по теми като грижи за здравето, символика на скъпоценните камъни и благородните камъни.

назад ...

Самолечение на целулит с диети е опасно

Близо 80% от жените според  доц. Попова, шеф на Клиниката по метаболитни заболявания в ИСУЛ, се подлагат на самолечение при наличие на целулит с различни диети, научени от приятелка, изтеглена от интернет.

Те не търсят лекарска консултация, за да се прецени какъв е техният проблем, което е опасно.

Има ендокринни заболявания, които могат да доведат до оточност и напълняване и са свързани с щитовидната жлеза.

прочети повече ...

Мъжете не са пощадени от “дефекти” по кожата. Целулит при мъжете

За разлика от жените мъжете са изтеглили печеливша карта от природата - генетиката е заложила в тялото им да има повече мускулна тъкан и по-масивен скелет.

Съединителната тъкан е по-масивна, а подкожната мастна тъкан е само 15-20%, докато в женското тяло пък природата е заложила по-голямо количество мастна тъкан.

Там нормални са 25 до към 34% и може да има отложена мастна тъкан с 10% повече, отколкото при мъжете, без това да е повод за безпокойство.

прочети повече ...

АРХИВ

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Търси в статии