Анкета

Според вас вегетарианството решение ли е на проблема със затлъстяването?

Всичко за Ева Лонгория

Ева Лонгория не е от тези жени, които пропускат хубавите неща. „Обичам да ям шоколадови сладки с орехи през цялото време, дори ги пека” , казва тя, натъпквайки голямо парче кейк в устата си.

"Жълт кейк с шоколадова глазура. Нима има нещо по-добро?” Съвършената красавица Лонгория е от този тип, които изгарят бързо въглехидратите си.

Не ми се лепи” , казва тя с усмивка. „Тренирам като луда, така че заслужавам малко сладкиш. Всички жени го заслужават. Спортувам 3-4 пъти седмично. Моят инструктор не ме оставя на мира. Живея горе на хълмовете в Холивуд и това е доста натоварващо” , оплаква се тя. „Изкачваме единия хълм с ходещи напъди, след което изкачваме другия с тичане и последния завършваме с клекове. Правя го рано сътрин и през цялото време си мисля „Защо си оставих възглавницата. Как бих предпочела сега да спя.”

Лонгория не винаги е била красавица от световна величина. „Не се отличавах с нищо особено, докато не завърших колежа” , казва тя. „Мисля, че беше дар от бога. Може би го дължа повечена моята личност и чувството ми за хумор, отколкото на външния си вид. Сега умолявам момичетата да не бъдат лекомислени и да не губят себе си. Интелигентността и това да си личност траят вечно.

Холивъдски лаф: „Приятелското напълняване” – когато си на диета и твоите приятели ядат ли, ядат. Ти ядеш с тях в името на добрата кауза и така започваш приятески да напълняваш. Например: „Бях толкова слаба, докато не започнах да обикалям с Бритни, и напълнях по приятелска линия.”

назад ...

Самолечение на целулит с диети е опасно

Близо 80% от жените според  доц. Попова, шеф на Клиниката по метаболитни заболявания в ИСУЛ, се подлагат на самолечение при наличие на целулит с различни диети, научени от приятелка, изтеглена от интернет.

Те не търсят лекарска консултация, за да се прецени какъв е техният проблем, което е опасно.

Има ендокринни заболявания, които могат да доведат до оточност и напълняване и са свързани с щитовидната жлеза.

прочети повече ...

Мъжете не са пощадени от “дефекти” по кожата. Целулит при мъжете

За разлика от жените мъжете са изтеглили печеливша карта от природата - генетиката е заложила в тялото им да има повече мускулна тъкан и по-масивен скелет.

Съединителната тъкан е по-масивна, а подкожната мастна тъкан е само 15-20%, докато в женското тяло пък природата е заложила по-голямо количество мастна тъкан.

Там нормални са 25 до към 34% и може да има отложена мастна тъкан с 10% повече, отколкото при мъжете, без това да е повод за безпокойство.

прочети повече ...

АРХИВ

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Търси в статии