Анкета

Според вас вегетарианството решение ли е на проблема със затлъстяването?

За Джесика Алба и нейната "Балансирана диета"

За да бъде във форма за снимки Джесика Алба използва Балансирана диета, която се основава на контролиране на количествата, съобщи треньорът й в списанието "Ин Тъч".

Актрисата е родена на 28 април 1981 г. в Калифорния и е звезда от филмите "Син Сити" и "Фантастичната четворка".

Диетата се нарича "Саут Бийч" и е бедна на месо, богата на зърнени храни, нискомаслени сирена и кашкавал, плодове и зеленчуци.

Закуска:
Купа овесена каша с ягоди или малини и 3-4 бъркани яйца.

Обяд:
Зелена (или зеленчукова) салата с 170 г пилешки гърди или риба (сьомга или риба тон).

Вечеря:
Суши или 170 г телешко или говеждо филе (или друго богато на протеини месо), неограничено количество зеленчуци и 3 малки червени домата.

Диетата се основава на много протеини, които зареждат тялото с енергията, необходима за деня, но засища глада и в края на деня.

Продължава тлокова дни, колкото е необходимо за съответните килограми за снимки.Когато не е на строг режим, Джесика Алба закусва салата, овкусена с майонезен дресинг и кротони. В допълнение слага печено пуешко или пилешко.

За обяд и вечеря Джесика набляга на месо без тлъстина (като пилешко или риба), като като за вечеря винаги хапва е най-лекото месо от това през деня, защото е по-малко активен организмът през нощта. За десерт Джесика избира плодове и / или кисело мляко.

назад ...

Самолечение на целулит с диети е опасно

Близо 80% от жените според  доц. Попова, шеф на Клиниката по метаболитни заболявания в ИСУЛ, се подлагат на самолечение при наличие на целулит с различни диети, научени от приятелка, изтеглена от интернет.

Те не търсят лекарска консултация, за да се прецени какъв е техният проблем, което е опасно.

Има ендокринни заболявания, които могат да доведат до оточност и напълняване и са свързани с щитовидната жлеза.

прочети повече ...

Мъжете не са пощадени от “дефекти” по кожата. Целулит при мъжете

За разлика от жените мъжете са изтеглили печеливша карта от природата - генетиката е заложила в тялото им да има повече мускулна тъкан и по-масивен скелет.

Съединителната тъкан е по-масивна, а подкожната мастна тъкан е само 15-20%, докато в женското тяло пък природата е заложила по-голямо количество мастна тъкан.

Там нормални са 25 до към 34% и може да има отложена мастна тъкан с 10% повече, отколкото при мъжете, без това да е повод за безпокойство.

прочети повече ...

АРХИВ

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Търси в статии