Анкета

Според вас вегетарианството решение ли е на проблема със затлъстяването?

Джинджифилов чай за отслабване

Джинджифиловият чай за отслабване е достигнал до Европа от Изток, където джинджифил традиционно се препоръчва на всеки, чиято цел е да намали теглото си.

Според тибетските идеи джинджифилът принадлежи към горещите продукти, които са топли, стимулират кръвообращението и ускоряват на метаболизма.

Джинджифилът съдейства и за свежия и младежки вид на кожата.

И тъй като есента и зимата са много подходящи сезони за употреба на различни видове чай, ви предлагаме няколко рецепти за джинджифилов чай.

Запомнете няколко важни неща:

1. Винаги режете корена на тънки лентички.

2. Ползвайте остър нож, най-добре керамичен, или друг подходящ уред.

3. Според източната традиция за денонощие можете да приемете джинджифилов корен, равен на количеството на малка слива и 2 литра вода.

4. Джинджифиловият чай успешно се съчетава със зеления чай.

5. Не приемайте джинджифилов чай преди лягане, той действа ободряващо.

назад ...

Как да се сдобием със завидната физика на звездите (част 9)

Тази седмица: Талията на Кейт Уинслет

Тя роди третото си дете само преди няколко месеца, но по талията на актрисата Кейт Уинслет няма никакви следи от бременността.

38-годишната Уинслет, която е пробвала диета, предписана от натуропат, който практикува анализ на лицето, казва, че не е фен на фитнеса и на личните треньори. Вместо това, тя поддържа във форма с Пилатес, малко тичане и гледайки DVD-та с тренировки. "Аз правя Пилатес в продължение на поне 20 минути на ден", казва тя.

прочети повече ...

Можете да отслабнете благодарение на мисъл

Много хора внимателно изучават етикетите на хранителните продукти, в опит да определят дали от продукта се пълнее и дали е нездравословен.

Сега, изследванията показват, че съдържанието на етикета може да бъде почти толкова важно, колкото съдържанието на самия продукт. Това е така, защото учените открили, че метаболизмът на хората се ускорява, когато те смятат, че ядат нещо с високо съдържание на калории - независимо от това колко вреден е продукта в действителност. Нашият метаболизъм се забавя пък, когато ядем нещо, което телата ни вярват, че е с ниско съдържание на калории.

прочети повече ...

АРХИВ

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Февуари

Октомври

Юни

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Търси в статии