Анкета

Според вас вегетарианството решение ли е на проблема със затлъстяването?

Кайли Миноуг е фина със сок от грейпфрут

Тайната на перфектната фигура на австралийската певица Кайли Миноуг е скрита в едноседмичната й диета.

В хранителния режим на фината певица е включен редовен прием на сок от грейпфрут, защото този плод съдържа специален ензим, който ускорява метаболизма. Грейпфрутовото вталяване не трябва да трае повече от седмица, защото организмът бързо се изтощава и човек започва да се чувства депресиран, без да има причина за това.

Денят на Кайли започва с прясноизцеден сок от един грейпфрут и 2 рохки яйца. Разрешено е да се пие и неподсладено кафе или чай. Но първото, което организмът трябва да получи след събуждане, е грейпфрутовият сок.

Преди обед певицата изяжда половинка от сочния плод и подкрепя силите си с 2 тънки резенчета бекон. На обяд отново я чака сок от един грейпфрут, 150 г салата от пресни зеленчуци по избор и месо.

За месото няма абсолютно никакво ограничение, то може да бъде консумирано в каквито количества желае отслабващият. Не е важно и какво е месото, но е за предпочитане да се избягва свинското.

За вечеря австралийското миньонче яде печена риба - около 100 грама, салата - колкото и каквато иска, и естествено - изпива сока от един грейпфрут. Преди лягане я чакат още 300 мл сок от вълшебния плод, който, освен че пази тялото от напълняване, прави кожата мека, а косата - лъскава.

назад ...

Самолечение на целулит с диети е опасно

Близо 80% от жените според  доц. Попова, шеф на Клиниката по метаболитни заболявания в ИСУЛ, се подлагат на самолечение при наличие на целулит с различни диети, научени от приятелка, изтеглена от интернет.

Те не търсят лекарска консултация, за да се прецени какъв е техният проблем, което е опасно.

Има ендокринни заболявания, които могат да доведат до оточност и напълняване и са свързани с щитовидната жлеза.

прочети повече ...

Мъжете не са пощадени от “дефекти” по кожата. Целулит при мъжете

За разлика от жените мъжете са изтеглили печеливша карта от природата - генетиката е заложила в тялото им да има повече мускулна тъкан и по-масивен скелет.

Съединителната тъкан е по-масивна, а подкожната мастна тъкан е само 15-20%, докато в женското тяло пък природата е заложила по-голямо количество мастна тъкан.

Там нормални са 25 до към 34% и може да има отложена мастна тъкан с 10% повече, отколкото при мъжете, без това да е повод за безпокойство.

прочети повече ...

АРХИВ

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Търси в статии