Анкета

Според вас вегетарианството решение ли е на проблема със затлъстяването?

Шер отказва хляба и авокадото, сваля по половин кило на ден

Реши ли да смъкне излишните килца попдивата Шер се отказва тотално от храните, които с радост похапва редовно.

Докато се вталява, носителката на Оскар за ролята си във филма „Лунатици”, забравя за солта, захарта, алкохола, хляба и брашното.

"Спрях да ям ядки, шоколад и авокадо, което ми е любим плод”, пояснава певицата, която има зад гърба си и десетки роли в киното.

На ден е позволено да приемам само 25 грама мазнина, а месо мога да хапвам само четири пъти в седмицата”, разкрива още тайни на диетата си Шер, която е следната:

Закуската през първия ден е чаша черно кафе и плодове.

Обядът включва две твърдо сварени яйца, салата от прясно зеле, подпровена с лъжичка зехтин, а за пиене чаша доматен сок.

Вечерята е варена риба, салата от прясно зеле, а за десерт плодове.

На следващия ден певицата изяжда две бисквити със сутрешното кафе и чаша кисело мляко. Обядът е салата от пресни зеленчуци, вечерята - ориз със зеленчуци и чаша айран. На третия ден за закуска се пие само чаша кафе.

Обядът е едно сурово яйце и три големи варени моркова. Вечерята е купичка мюсли и две ябълки. На четвъртия ден поппевицата пие сутрешно кафе, а след това изяжда чаша кисело мляко с настъргана в него ябълка. Обядът е салата от ряпа и магданоз и ябълки. Вечерята включва 200 г варено говеждо месо и пресни зеленчуци. На петия ден закуската са 2 настъргани моркови, подправени с лимонов сок.

Обяд: варена риба и чаша доматен сок. Вечеря: салата от прясно зеле, овкусена с лъжичка зехтин. Шестият ден се закусва отново само с чаша кафе. Обядът обаче е по-богат. Той включва 500 г варено пилешко месо и салата от прясно зеле и моркови. Вечеря: 2 варени яйца и салата от моркови, овкусени с лимонов сок.

На седмия ден се пие чаша чай при събуждане. Обядът е 200 г печена риба и плодове по избор. Вечерта Шер е много щастлива, защото може да похапне каквото си поиска, само да е умерено. С този хранителен режим на попдивата Шер, дамите могат да се вталят и до 10 кг, стига да го прилагат месец и половина.

назад ...

Самолечение на целулит с диети е опасно

Близо 80% от жените според  доц. Попова, шеф на Клиниката по метаболитни заболявания в ИСУЛ, се подлагат на самолечение при наличие на целулит с различни диети, научени от приятелка, изтеглена от интернет.

Те не търсят лекарска консултация, за да се прецени какъв е техният проблем, което е опасно.

Има ендокринни заболявания, които могат да доведат до оточност и напълняване и са свързани с щитовидната жлеза.

прочети повече ...

Мъжете не са пощадени от “дефекти” по кожата. Целулит при мъжете

За разлика от жените мъжете са изтеглили печеливша карта от природата - генетиката е заложила в тялото им да има повече мускулна тъкан и по-масивен скелет.

Съединителната тъкан е по-масивна, а подкожната мастна тъкан е само 15-20%, докато в женското тяло пък природата е заложила по-голямо количество мастна тъкан.

Там нормални са 25 до към 34% и може да има отложена мастна тъкан с 10% повече, отколкото при мъжете, без това да е повод за безпокойство.

прочети повече ...

АРХИВ

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Търси в статии