Анкета

Според вас вегетарианството решение ли е на проблема със затлъстяването?

Дженифър Лопез поддържа фигурата си с контрол на порциите

Екзотичната певица и актриса Дженифър Лопез изглежда перфектно и никой не може да спори по този въпрос. Тя е не само секси, но е здрава има изящни извивки и изрядно поведение, що се отнася до фигурата й и здравословния начин на живот.

Джени не е от звездите, които се подлагат на диети свързани с гладуване и лишения и не се стреми да изглежда изключително слаба, като другите знаменитости.

Лопез споделя, че тя е човек, както всички останали и също трябва да внимава какво яде ако иска да изглежда добре.

Тя твърди, че зад красивото й тяло не се крие никаква „наука” и вярва, че начинът е да бъдеш мотивиран. Звездата съблюдава строго големината на порциите си, за да поддържа теглото си.

Добър начин за поддържане на теглото е да имаш цел – за мен например често пъти е да вляза във форма за следващия си клип”, споделя тя.

Освен това тя обича да похапва от всичко и че поддаването на изкушенията от време на време не вреди.

За да се контролират калориите, трябва да се контролират порциите и това е лесен начин за отслабване и поддържане на постигнатото тегло.

назад ...

Самолечение на целулит с диети е опасно

Близо 80% от жените според  доц. Попова, шеф на Клиниката по метаболитни заболявания в ИСУЛ, се подлагат на самолечение при наличие на целулит с различни диети, научени от приятелка, изтеглена от интернет.

Те не търсят лекарска консултация, за да се прецени какъв е техният проблем, което е опасно.

Има ендокринни заболявания, които могат да доведат до оточност и напълняване и са свързани с щитовидната жлеза.

прочети повече ...

Мъжете не са пощадени от “дефекти” по кожата. Целулит при мъжете

За разлика от жените мъжете са изтеглили печеливша карта от природата - генетиката е заложила в тялото им да има повече мускулна тъкан и по-масивен скелет.

Съединителната тъкан е по-масивна, а подкожната мастна тъкан е само 15-20%, докато в женското тяло пък природата е заложила по-голямо количество мастна тъкан.

Там нормални са 25 до към 34% и може да има отложена мастна тъкан с 10% повече, отколкото при мъжете, без това да е повод за безпокойство.

прочети повече ...

АРХИВ

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Търси в статии