Анкета

Според вас вегетарианството решение ли е на проблема със затлъстяването?

Камерън Диаз: упражнения за фантастични крака

Камерън Диаз е на 37 години и изглежда зашеметяващо – особено краката й. Някой хора биха казали, че цялата е крака и няма да сгрешат.

Дългогодишният й треньор Теди Бас разкрива, че Камерън поддържа страхотните си крака с комбинация от пилатес и силови тренировки. Според Тед това е най-подходящата комбинация за жените над 30.

Жените трябва да вдигат тежести – това е срахотна тренировка за женските седалищни мускули. Удължаването и елегантността на краката се оформя с пилатес.

Тренировката на Кемрън Диаз се състои от комбинирани упражнения. Това е комплекс от подскоци, клякания и аеробни упражнения. Комбинацията наистина работи, казва Тед Бас, като Камерън държи тежести от 5-10 килограма по време на клякане.

Можем да кажем, че компетентността на треньора личи от вида на Камерън.

Според специалистите това е един прекрасен тренировъчен план, който ако се съчетае с правилния хранителен режим е идеален за всяка жена.

назад ...

Самолечение на целулит с диети е опасно

Близо 80% от жените според  доц. Попова, шеф на Клиниката по метаболитни заболявания в ИСУЛ, се подлагат на самолечение при наличие на целулит с различни диети, научени от приятелка, изтеглена от интернет.

Те не търсят лекарска консултация, за да се прецени какъв е техният проблем, което е опасно.

Има ендокринни заболявания, които могат да доведат до оточност и напълняване и са свързани с щитовидната жлеза.

прочети повече ...

Мъжете не са пощадени от “дефекти” по кожата. Целулит при мъжете

За разлика от жените мъжете са изтеглили печеливша карта от природата - генетиката е заложила в тялото им да има повече мускулна тъкан и по-масивен скелет.

Съединителната тъкан е по-масивна, а подкожната мастна тъкан е само 15-20%, докато в женското тяло пък природата е заложила по-голямо количество мастна тъкан.

Там нормални са 25 до към 34% и може да има отложена мастна тъкан с 10% повече, отколкото при мъжете, без това да е повод за безпокойство.

прочети повече ...

АРХИВ

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Търси в статии