Анкета

Според вас вегетарианството решение ли е на проблема със затлъстяването?

Ким Катрал качва 7 килограма за ролята на порно звезда

Ким Катрал е многостранна актриса. Тя знае как да бъде PR в „Сексът и градът”, има прекрасни роли на Бродуей и Уеест Енд.

В последното си превъплъщение тя играе проститутка и порно звезда. За да се подготви за ролята си в Meet Monica Velour, тя не само трябваше да се научи да танцува на пилон, да играе буралеска и да говори като як мъжага, но и трябваше да качи7 килограма.

Тя обяснява, че режисьорът е бил непреклонен относно качването на килограмите. Той е искал първоначално да качи 15 килограма.

Но Ким отказва по здравословни причини. Освен това няма достатъчно физическо време, за да може това да стане безопасно и под лекарски надзор. В крайна сметка качва 7 килограма като не тренира изобщо.

Ким признава, че е била ужасена, когато се е видяла на екрана след края на филма. Свикнали сме да гледаме секси и предизвикателна, а не без грим и закръглена. Тя казва че екипът е използвал специални светлини, за да изглежда още по-дебела.

Но в крайна сметка признава, че е доволна от филма, защото хората трябва да видят, че всеки има своите самотни дни, било то порно звезда, знаменитост или обикновен човек.

назад ...

Самолечение на целулит с диети е опасно

Близо 80% от жените според  доц. Попова, шеф на Клиниката по метаболитни заболявания в ИСУЛ, се подлагат на самолечение при наличие на целулит с различни диети, научени от приятелка, изтеглена от интернет.

Те не търсят лекарска консултация, за да се прецени какъв е техният проблем, което е опасно.

Има ендокринни заболявания, които могат да доведат до оточност и напълняване и са свързани с щитовидната жлеза.

прочети повече ...

Мъжете не са пощадени от “дефекти” по кожата. Целулит при мъжете

За разлика от жените мъжете са изтеглили печеливша карта от природата - генетиката е заложила в тялото им да има повече мускулна тъкан и по-масивен скелет.

Съединителната тъкан е по-масивна, а подкожната мастна тъкан е само 15-20%, докато в женското тяло пък природата е заложила по-голямо количество мастна тъкан.

Там нормални са 25 до към 34% и може да има отложена мастна тъкан с 10% повече, отколкото при мъжете, без това да е повод за безпокойство.

прочети повече ...

АРХИВ

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Търси в статии