Анкета

Според вас вегетарианството решение ли е на проблема със затлъстяването?

Звездно отслабване - Серена Уилиямс

Тенисистката Серена Уилиямс е една от най-успелите спортистки за всички времена. Но едно от нещата, с които вероятно се гордее най-много е перфектното й тяло. През януари, след края на Australian Open, тя за почна работа по новата си външност.

Наистина исках да вляза във форма, имах нужда от отслабване. Започнах с пилатес и йога, за да мога да изваян тялото си. Пилате с даде резултати за моето отслабване още след седмица.” казва звездата.

Каква е новата й тренировъчна програма за отслабване? Серена практикува пилатес два или три пъти в седмицата.

Това важи с особена сила, когато тренира за предстоящ турнир. Освен това включва и час или два кардио и силови тренировки във фитнеса.

Диетата на Серена Улиямс включва малки порции от всичко, много зеленчуци на скара, печено пилешко, риба на скара и зеленчуци на пара. Въпреки това си признава, че рядко може да откаже черешов пай.

Изглежда, че вече е успяла да влезе във форма. Мускулите й са стегнати и издължени, талията е намалена, както и седалището. Въпреки че не винаги е била уверена в себе си, сега единственото, което остава да промени са ръцете й.

Оказва се, че Серена тайно завижда на тялото на Винъс. „Аз съм закръглена, с по-голям задник и гърди. Винъс е висока и изглежда като модел – тя изглежда чудесно. Докато растяхме исках да съм като нея и винаги обличах нейните дрехи, докато един ден вече н можех да ги облека. Но няма, проблем с това. Днес виждам,че съм добра!"

назад ...

Самолечение на целулит с диети е опасно

Близо 80% от жените според  доц. Попова, шеф на Клиниката по метаболитни заболявания в ИСУЛ, се подлагат на самолечение при наличие на целулит с различни диети, научени от приятелка, изтеглена от интернет.

Те не търсят лекарска консултация, за да се прецени какъв е техният проблем, което е опасно.

Има ендокринни заболявания, които могат да доведат до оточност и напълняване и са свързани с щитовидната жлеза.

прочети повече ...

Мъжете не са пощадени от “дефекти” по кожата. Целулит при мъжете

За разлика от жените мъжете са изтеглили печеливша карта от природата - генетиката е заложила в тялото им да има повече мускулна тъкан и по-масивен скелет.

Съединителната тъкан е по-масивна, а подкожната мастна тъкан е само 15-20%, докато в женското тяло пък природата е заложила по-голямо количество мастна тъкан.

Там нормални са 25 до към 34% и може да има отложена мастна тъкан с 10% повече, отколкото при мъжете, без това да е повод за безпокойство.

прочети повече ...

АРХИВ

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Търси в статии