Анкета

Според вас вегетарианството решение ли е на проблема със затлъстяването?

Анди Макдауъл уверена и безгрижна

Красивата американка започва кариерата си като модел, но днес е една от най-очарователните и пленителни актриси на Холивуд.

В началото на 80-те започва кариерата си на модел във списание Vouge, участва в кампании на козметични компании като рекламно лице. Филмовата й кариера започва в средата на 80-те. Днес тя разкрива тайните на красивата си усмивка и успеха на 25-годишната си кариера. Тя е щастлива майка на три деца и обичана актриса.

За разлика от повечето актьори Вие не живеете близо до светския шум и фотообективите. Домът ви е в Южна Каролина, не далеч от родното ви място.

Исках децата ми да познават семейството си и това беше много добро решение. Децата ми познават братовчедите си, ако бяхме далече те щяха да се виждат много по-рядко.

Живеете близо до планините Апалачи - ходите ли често там да си почивате?

Двете със сестра ми много обичаме да се катерим. Ние имаме 18 месеца разлика - тя е на 53, а аз на 52. Усещането е прекрасно.

Катеренето звучи като перфектния фитнес. Всеки ден ли го правите?

Катеренето е забавно, но изисква много време. Всеки ден се разхождам с кучето, тя е голямо куче - тежи около 50 килограм и има нужда от много движение. В нашия квартал има 4 километров склон. Обичам слънцето, полезно е, а и нали знаете как приятно ухае човек, който е бил навън сред природата.

Изглеждате като модел…

В момента тежа 62-63 килограма и се чувствам много добре. Освен това с напредването на възрастта, лицето се изпъва и изпива - така че е по-добре човек да не бъде прекалено слаб.

Имате ли свое изкушение що се отнася до храната?

Обичам шоколад и то много и не се чувствам виновна за това, защото смятам, че шоколадът е полезен. И е по-добре човек да яде шоколад, отколкото да не яде нищо.

Има ли определено упражнение, което ви прави щастлива и ви настройва позитивно?

От няколко години практикувам йога - всички видове - лейнгар, хундалини, хата. Последната тенденция в йогата е Анусара - помага да отворим сърцата си. По този начин отварям съзнанието си за повече нови възможности.

Като рекламно лице на козметични продукти, какви са вашите съвети за красота?

Използвайте овлажняващо червило, устните губят еластичността и мекотата си с времето. Нансяйте прозрачна пудра под очите, но не прекалявайте. Много жени не използват никаква и това прави кожата им прекалено лъскава в този участък. Първо извийте миглите и след това нанесете спиралата.

назад ...

Самолечение на целулит с диети е опасно

Близо 80% от жените според  доц. Попова, шеф на Клиниката по метаболитни заболявания в ИСУЛ, се подлагат на самолечение при наличие на целулит с различни диети, научени от приятелка, изтеглена от интернет.

Те не търсят лекарска консултация, за да се прецени какъв е техният проблем, което е опасно.

Има ендокринни заболявания, които могат да доведат до оточност и напълняване и са свързани с щитовидната жлеза.

прочети повече ...

Мъжете не са пощадени от “дефекти” по кожата. Целулит при мъжете

За разлика от жените мъжете са изтеглили печеливша карта от природата - генетиката е заложила в тялото им да има повече мускулна тъкан и по-масивен скелет.

Съединителната тъкан е по-масивна, а подкожната мастна тъкан е само 15-20%, докато в женското тяло пък природата е заложила по-голямо количество мастна тъкан.

Там нормални са 25 до към 34% и може да има отложена мастна тъкан с 10% повече, отколкото при мъжете, без това да е повод за безпокойство.

прочети повече ...

АРХИВ

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Търси в статии