Анкета

Според вас вегетарианството решение ли е на проблема със затлъстяването?

Отслабване за сватбата - влезте във форма за 6 седмици

Вероятно няколко месеца преди сватбата сте се погледнали в огледалото и с ужас сте установили, че се нуждаете от отслабване. Изпадате в паника и смятате, че няма да се справите и това, в духана цялата сватбена суматоха. Но успешното отслабване може да стане факт за по-малко от два месеца. Вижте каква тренировъчна програма можете да използвате, за да постигнете желаното сватбено отслабване.

Упражненията за чудесен начин за отслабване, стягане и тонизиране на тялото. Освен това е и прекрасен лек против стрес за бъдещи булки, защото помага на тялото да образува ендорфини („добрите хормони”), повишава енергията и вниманието.

Важно е да се знае, че няма бърз начин за премахването на несъвършенствата и придобиването на перфектно тяло. Много е важно да не си поставяте нереалистични цели за отслабване. Ако се превърнете в роб на кантара, незабавно нивата на стресовите хормони в организма ще се увеличат, а от там ще скочи и теглото ви.

Внимателно проучете тренировъчния план и бъдете търпеливи към себе си, обичайте тялото си и не подхождайте към него като към ваш враг.

План за тренировки:

Специалистите препоръчват да тренирате сутрин - това е чудесен начин да започнете деня и да накарате тялото си да работи правилно. А и в края на деня вероятно ще се изморени и няма да имате нужната енергия и настроение.

Необходимо е да изпълнявате два вида упражнения:

- кардио
- силови

Редувайте ги през различните дни, като на всеки два дни един ден трябва да почивате.

Важно е да се знае, че мускулите не се развиват по време на тренировка, а по време на почивката след тренировката. За това се препоръчва период от 48 часа почивка за възстановяване на мускулите.

Следва продължение…

назад ...

Самолечение на целулит с диети е опасно

Близо 80% от жените според  доц. Попова, шеф на Клиниката по метаболитни заболявания в ИСУЛ, се подлагат на самолечение при наличие на целулит с различни диети, научени от приятелка, изтеглена от интернет.

Те не търсят лекарска консултация, за да се прецени какъв е техният проблем, което е опасно.

Има ендокринни заболявания, които могат да доведат до оточност и напълняване и са свързани с щитовидната жлеза.

прочети повече ...

Мъжете не са пощадени от “дефекти” по кожата. Целулит при мъжете

За разлика от жените мъжете са изтеглили печеливша карта от природата - генетиката е заложила в тялото им да има повече мускулна тъкан и по-масивен скелет.

Съединителната тъкан е по-масивна, а подкожната мастна тъкан е само 15-20%, докато в женското тяло пък природата е заложила по-голямо количество мастна тъкан.

Там нормални са 25 до към 34% и може да има отложена мастна тъкан с 10% повече, отколкото при мъжете, без това да е повод за безпокойство.

прочети повече ...

АРХИВ

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Търси в статии