Анкета

Според вас вегетарианството решение ли е на проблема със затлъстяването?

“Пълна промяна”

Познатият със световноизвестното си име и още нещо велинградски депутат от ДПС Фидел Баев изненада всички свои колеги. При откриването на есенната сесия на български парламент се появи в кулоарите силно втален и неприличащ на себе си.

На въпросите как е успял да постигне тази “пълна промяна”, той каза с вдигане на рамене: “С глад”, издавайки, че тайната е в диета с ябълки и грозде. Затова сакото му се веееше свободно около впечатляващо смалената му фигура, а пантолоните му висяха като на “изпаднал германец”.

С широка усмивка свалилият 20 кг за два месеца и половина депутат на Доган посрещна и шегата, че докато другите партии треперят заради падащия им рейтинг, то в ДПС ще стават манекени и се подготвят за модния подиум.

Сега обаче Беев има голям проблем – трябва да си подмени гардероба. Депесарите също се забавляваха с драстичната промяна. “Хората във властта се ояждат, а наш Фидел отслабва”.

назад ...

Самолечение на целулит с диети е опасно

Близо 80% от жените според  доц. Попова, шеф на Клиниката по метаболитни заболявания в ИСУЛ, се подлагат на самолечение при наличие на целулит с различни диети, научени от приятелка, изтеглена от интернет.

Те не търсят лекарска консултация, за да се прецени какъв е техният проблем, което е опасно.

Има ендокринни заболявания, които могат да доведат до оточност и напълняване и са свързани с щитовидната жлеза.

прочети повече ...

Мъжете не са пощадени от “дефекти” по кожата. Целулит при мъжете

За разлика от жените мъжете са изтеглили печеливша карта от природата - генетиката е заложила в тялото им да има повече мускулна тъкан и по-масивен скелет.

Съединителната тъкан е по-масивна, а подкожната мастна тъкан е само 15-20%, докато в женското тяло пък природата е заложила по-голямо количество мастна тъкан.

Там нормални са 25 до към 34% и може да има отложена мастна тъкан с 10% повече, отколкото при мъжете, без това да е повод за безпокойство.

прочети повече ...

АРХИВ

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Търси в статии