Анкета

Според вас вегетарианството решение ли е на проблема със затлъстяването?

Тест за поносимост към храните - Вега тест

Вега тест

Вега тест е биоенергиен  тест за оценка за около 240 вида храни и хранителни продукти и субстанции.

Вега Тест (Vega Test) е безболезнен, безкръвен, безопасен и надежден начин да разберете към кои храни имате непоносимост. Системата, известна като Вега Тест, е създадена през 1978 г. от д-р Хелмут Шимел. Методът на изследване се базира на теорията, че всяка храна има различна енергийна структура. И за да се изследва тази структура, трябва да се създаде верига между машината, храната и пациента.

Vega Test изследването се извършва чрез тестване отговора на организма към различни субстанции въведени във веригата. Технологията на компютърния апарат е основана на принципите на електро-акупунктурата.

Вега Тестът е бърз и надежден начин да разберете към кои храни имате непоносимост. Той е безболезнен и безопасен. Явява се алтернатива на кръвния тест, но е по-широко достъпен и при него не се взима кръв, не се използват игли. Резултатът е готов веднага. За разлика от кръвният тест, който е еднократен  Вега тест се прави неколкократно.

Чрез Вега тест се тества хранителната поносимост (от каква пълнеем) към следните хранителни продукти и субстанции:

- 17 животински протеина - меса, колбаси и яйца
- няколко вида консерванти, подобрители и подсладители
- 9 вида зърнени храни
- 32 вида подправки, мая и олиа
- 19 вида млечни продукти
- 23 вида пресни плодове
- 6 вида ядки
- 18 вида риба
- 5 вида варива
- 26 вида пресни зеленчуци
- Изследват се също така чай, кафе, течен шоколад, кока кола, какао, бира, вино, алкохол, цигари.

Чудите се защо, след като хапвате по малко, пълнеете. Може би не сте се досещали, че явно организмът ви не разгражда точно това, което ядете. Нов биоенергиен тест ви дава възможност да разберете кои храни усвоявате добре и от кои е по-добре да се въздържате.

За вечно слабите хора и добрата форма, която ще придобиете

Имате приятели, които се хранят почти непрекъснато, не са активни спортисти, но са все слаби. Това се дължи на прекрасния им метаболизъм. И вие можете да се храните до насита, само че след като разберете кои храни разгражда организмът ви. Разбира се, след известно време той може да се пренасити с този тип храна, но вие ще си направите нов тест, които отново да определи какво да приемате. Така можете да поддържате килограмите си или да отслабнете. Да лекувате затлъстяване или да подобрите хранителния си режим с цел здравословно хранене. Правилното приемане на белтъчини, мазнини и въглехидрати намалява и целулита, който представлява натрупани мастни депа от недобре усвоена храна.

Компютър отчита какво да ядем

Този тест, който е широко разпространен сред хората които държат на външния си вид и здраве, се основава на електропунктурата и се прави благодарение на специален компютър и екстракти на около 200 ампули. Те съответстват на всички храни, напитки, консерванти и подправки, които приемаме. Такива са агнешкото, кайсиите, орехите, чая, зехтина или кафявата захар, включени са дори цигарите и алкохолът. Тестът започва с анализ на консервантите, които сме приели чрез готовите храни. Ако апаратът покаже, че в организма има натрупани шлака и токсини, се препоръчва известно време прием на пробиотик и детоксикиращи добавки. Пробиотиците са хранителни добавки, съдържащи най-вече лактози, които имат свойството да изчистват дебелото черво от налепите. За профилактика диетолозите препоръчват всяка сутрин на гладно да се изпива по една чаша топла вода. Апаратът, който прави изследването, работи на биоенергийно ниво и показва дали тялото ви е в кондиция или не се чувствате добре, болни сте или сте в стрес. Добре е таблото да покаже цифри над 80 единици. След което започва тестването на храните, като компютърът свързва моментното биоенергийно състояние на пациента с храната, която се съдържа във всяка една ампула. Оттам се разбира дали организмът е толерантен към всеки вид храна. Биоенергийният тест, който се провежда чрез този апарат, позволява да се постигне биоенергийно регулиране на целия организъм.

Как протича теста?

Прави се затворена верига между компютъра, клиента и ампулите и специално избраната биологичноактивна точка В11 (позната в китайската медицина), която се намира на палеца. Тестът може да се направи както след хранене, така и на гладен стомах, като преди него от ръцете трябва да се махнат всички метални пръстени и гривни. С лявата ръка се хваща метален накрайник, който е свързан с компютъра. Той пък е свързан с гнездо, в което се поставя всяка една тествана ампула. Гнездото е свързано с друг метален край - писец, който специалистът допира до точката на палеца. Така веригата се затваря и апаратът отчита резултата. На база на получените резултати специалистът изготвя хранителен режим за всеки пациент.

За повече информация: Andrea SPA & Beauty

назад ...

Самолечение на целулит с диети е опасно

Близо 80% от жените според  доц. Попова, шеф на Клиниката по метаболитни заболявания в ИСУЛ, се подлагат на самолечение при наличие на целулит с различни диети, научени от приятелка, изтеглена от интернет.

Те не търсят лекарска консултация, за да се прецени какъв е техният проблем, което е опасно.

Има ендокринни заболявания, които могат да доведат до оточност и напълняване и са свързани с щитовидната жлеза.

прочети повече ...

Мъжете не са пощадени от “дефекти” по кожата. Целулит при мъжете

За разлика от жените мъжете са изтеглили печеливша карта от природата - генетиката е заложила в тялото им да има повече мускулна тъкан и по-масивен скелет.

Съединителната тъкан е по-масивна, а подкожната мастна тъкан е само 15-20%, докато в женското тяло пък природата е заложила по-голямо количество мастна тъкан.

Там нормални са 25 до към 34% и може да има отложена мастна тъкан с 10% повече, отколкото при мъжете, без това да е повод за безпокойство.

прочети повече ...

АРХИВ

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Търси в статии