Анкета

Според вас вегетарианството решение ли е на проблема със затлъстяването?

След празничното преяждане отслабване с продуктите на Vitaslim

Напоследък във "Фейсбук" кипи яростна надпревара за спечелването на атрактивна награда - комплект от пълната гама продукти на Vitaslim, достатъчни за двумесечна грижа за стройно тяло и магнетично излъчване.

В истинска истерия след преяждането и препиването по празниците изпаднаха и жените, и мъжете. В началото на новата година всички се втурнаха да топят бързо натрупаните килца.

Не е тайна, че най-ефективният начин за редуциране на теглото е с продукта Vitaslim LIGHT.

Той има двойно действие - едновременно потиска апетита и изгаря мазнините, дори когато тялото не се движи. Работи бързо благодарение на уникалната си течна формула.

Не по-малко ефективен е и любимият на звездите Vitaslim LINE за извайване на елегантна фигура.

Той действа фокусирано върху проблемните зони и премахва мастните натрупвания там, като подобрява метаболизма и обмяната и спомага за намаляването на целулита.

Тоталният хит на сезона обаче е Vitaslim BEAUTY. Той цялостно възстановява изтощената коса, проблемната кожа и увредените нокти, особено при прекомерно третиране с препарати.

Неговата сила е скрита в уникалния комплекс от растителни масла, витамини и антиоксиданти, които подхранват естествената красота отвътре.

назад ...

От фитнес-упражненията се дебелее?

Ако се потите във фитнеса, но все още не успявате да отслабнете, тогава може би тъпченето с лакомства след тренировката може да е причината.

Въпреки, че упражненията имат своите безспорни ползи за здравето, експерти казват, че много добронамерени фитнес-ентусиасти надценяват колко калории са изгорили, и на свой ред се отдават на тъпчене с твърде много захар и мазни закуски.

Например, отнема повече от час интензивно каране на велосипед, за да се изгорят мазнините от една пица.

прочети повече ...

5 мита за плоския корем

Всички искаме да имаме секси плосък корем, особено когато лятото наближи, и сме готови да се потрудим за него. Проблемът е, че много хора си губят времето, просто защото имат грешна информация за това как се получава плосък корем.

Ето пет митове, на които не трябва да вярваме:

Допълнителни коремни преси за плосък корем

Допълнителните коремни преси няма да доведат до стегнати коремни мускули...

прочети повече ...

АРХИВ

Юни

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Търси в статии