Анкета

Според вас вегетарианството решение ли е на проблема със затлъстяването?

Без грип с лимони, ананас и грейпфрут

Вместо да се заобикаляте с антибиотици и носни кърпички, обградете се с цитрусови плодове. Три от тях специално харесваме, по няколко причини, които кротко и витаминозно чакат.

Кратък поглед в настроенията на приятелите из сайтовете за социални контакти или в чата показва, че хората внезапно и групово изведнъж започнаха да се разболяват.

Съвсем нормално е, защото лекото затопляне на времето помага на микробите, вирусите и цялата армия бактерии да се разхождат покрай и из нас съвсем свободно.

Тази тенденция обаче – с разболяването, никак не ни харесва и нямаме намерение да сме част от нея. И на вас не ви даваме.

назад ...

Разнообразната и питателна храна като най-добрия източник на витамини

Безспорно, най-добрият източник на витамини, не само за децата, но и за възрастните, е разнообразната, питателна храна - плодове и зеленчуци, месо и млечни продукти, риба.

Голямото количество протеини и въглехидрати, съдържащи се в тях, осигуряват ежедневната доза витамини на тялото и го снабдяват с енергия.

Поднасят се на малки порции, но често и ако се забележи, че децата избягват определени храни, трябва да се приготвят по друг начин.

прочети повече ...

Ябълките - полезен плод, стимулиращ отслабването и подмладяването

Японците отдавна са познали ценните свойства на ябълките - пълни са с витамини, помагат в борбата с бръчките, стимулират отслабването и подмладяват.

Древните германи вярвали, че този плод запазва хубостта и вечната младост. Витамин Е намалява целулита и затова ябълките са задължителните плодове във всяка диета. Високият дял на витамин Е пък помага за стягането на кожата, с което допринася за борбата с мастните натрупвания по бедрата и ханша.

прочети повече ...

АРХИВ

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Търси в статии