Анкета

Според вас вегетарианството решение ли е на проблема със затлъстяването?

Диетата на баба

Хранене 5 пъти на ден с порции с големина не по-голяма от двете ви събрани шепи (горе-долу това е и големината на вашия стомах).

Колкото и да се опитвате да хитрувате, вашият създател е направил перфектната мярка за вашето тяло, а именно ръцете. Затова ги използвайте при преценка на количествата храна, които поемате и ще се изненадате колко ефикасен може да бъде този метрологичен метод.

Моята баба цял живот се храни по този начин и не помня някога да е била по-слаба или пък по дебела от това, което е в момента, а тя е човек с нормално тегло и изглежда прекрасно за годините си.

Спазвайки нейния принцип аз лесно се възстанових след раждането на дъщеря ми и спокойно влизам в старите си дрехи, чувствам се и изглеждам страхотно.

Към съвета за шепите ще допълня и един друг съвет, който колкото и обикновен да изглежда също е много важна хитринка за красиво и стегнато тяло и добър външен вид. Стремете се да си лягате сравнително рано, така изкушенията, които дебнат в хладилника, ресторантите, на партита и купони нямат никакъв шанс да ви навредят.

Освен всичко друго ще се сдобиете и с разкошен равномерен тен, отпочинал вид и добро настроение, спазвайки изложените по-горе принципи.

Помнете, понякога простичките и наглед обикновенни неща са много по-полезни и по-ефикасни, отколкото броенето на калории или придържането към един определен тип диета, която ви кара да се чувствате дискомфортно.

При типа хранене, който ви предлагам, комбиниран с повечко движение, ще отслабнете доста - гарантирам.

назад ...

Две разтоварващи диети

Разтоварваща диета - 1 до 3 дни

Всеки ден трябва да се ядат:

4 ябълки
1 лимон
1 парче нетлъсто месо
2 сухара

Разпределението на храната зависи само от вас, не бива да се надвишава посоченото дневно количество.

прочети повече ...

Бърза диета - 5 кг по-малко за 3 дни

Отслабване и сваляне на килограми за няколко дни:

Закуска

Една супена лъжица мед се разтваря в 150 мл. вода. Към нея се прибавят 6-7 капки лимонов сок. Изпива се и след това може да изпиете и чаша чай или кафе.

Обяд

Варени зеленчуци и 100 гр. пуешко месо.

прочети повече ...

АРХИВ

Декември

Ноември

Октомври

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Търси в статии