Анкета

Според вас вегетарианството решение ли е на проблема със затлъстяването?

Джилиaн Андерсън мори глада с ананас

Звездата от сагата за извънземни “Досиетата Х” смята, че чаша мюсли,  залети с топла вода, е идеалната закуска, въпреки че за Джилиaн Андерсън шоколадът е единственото изкушение, на което тя не може да устои.

Откакто е станала на 18 години, все е на диета, но когато й предстои дълъг ден, който понякога трае 12 часа, актрисата се зарежда още от сутринта с любимите си мъфини с парченца шоколад. Обаче не си позволява повече от два, и то с размерите на бухтички.

“Веднъж в седмицата си позволявам една препечена филийка, а отгоре я намазвам с йогурт”, откровена е звездата.

Още със ставането си тя изпива една-две чаши сок от грейпфрут или чиста минерална вода за прочистване на организма. Когато спешно трябва да се втали с три-четири килограма, Джилиан минава на специална диета, която спазва  десет дни. Закуската й не се променя, но обядът и вечерята са различни.

Обяд
Първи ден - зелена салата със сирене камамбер и късчета пилешко или пуешко варено месо.
Втори ден - 200 мл зеленчукова супа, 3 супени лъжици спагети без сос и половин литър минерална вода.
Трети ден - обилна салата с риба тон и 3 плода по избор.
През останалите четири дни актрисата хапва подобно меню, като избягва тестеното и сладкото.

назад ...

Пшеницата - маскираният убиец

Пшеницата - маскираният убиец
Уилям Дейвис

Знаете ли, че консумирането на две филийки пълнозърнест хляб може да увеличи кръвната ви захар много повече, отколкото това правят две лъжички бяла захар?

Провокативен здравен пътеводител за това как, като изключим пшеницата и тестените изделия, дори така наречените полезни пълнозърнести продукти от хранителния си режим, ще постигнем идеалното тегло, ще се избавим от нежеланите и нелицеприятни тлъстини и още по-важното - от широка гама здравословни проблеми!

прочети повече ...

Сокът също е вреден

Като се има предвид пороя от предупредителна информация за солените, мазни и сладки храни, може би си мислите, че изцяло естествените, неподправени плодови сокове биха компенсирали за нездравословната ви диета.

Но сега излиза, че дори тези напитки са вредни за нас.

Въпреки, че гледаме на тях като на здравословни алтернативи на газираните напитки, шейковете и плодовите сокове са всъщност "нова опасност" в борбата срещу затлъстяването, според диетолозите.

прочети повече ...

АРХИВ

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Търси в статии