Анкета

Според вас вегетарианството решение ли е на проблема със затлъстяването?

Ново предаване - нова диета

Известният с горещия си темперамент и директност Сашо Диков  се е подложил на специален режим заради бъдещо участие в мегаспектакъл в TV2, чийто водещ ще е той. “Ако се споразумеем, мегаспектакълът ще е дело на мастит продуцент”.

Лицето и гласът на Канал 3, участник в директните излъчвания от горещи точки с концентрация на събития и факти, ще съвместява и двете длъжности. Въпреки че още не признава за новия си ангажимент, Диков се е подложил на строга диета.

Телевизионерът е известен с пристрастието си към гуляите, които преждевременно съсипаха имиджа му на плейбой. Затова сега се ограничава за много неща и специалната му диета изключва употребата на мазнини и алкохол.

За да влезе във форма за новия спектакъл, ТВ-шефът следва строг режим и дори смята да започне да спортува. Въпреки че шоуто няма да бъде посветено само на спорта, където Диков е признат за неистов и фундаментален спец, той загадъчно отвръща на въпроса какви теми ще коментира там. “Аз съм интердисциплинарна личност”.

назад ...

Пшеницата - маскираният убиец

Пшеницата - маскираният убиец
Уилям Дейвис

Знаете ли, че консумирането на две филийки пълнозърнест хляб може да увеличи кръвната ви захар много повече, отколкото това правят две лъжички бяла захар?

Провокативен здравен пътеводител за това как, като изключим пшеницата и тестените изделия, дори така наречените полезни пълнозърнести продукти от хранителния си режим, ще постигнем идеалното тегло, ще се избавим от нежеланите и нелицеприятни тлъстини и още по-важното - от широка гама здравословни проблеми!

прочети повече ...

Сокът също е вреден

Като се има предвид пороя от предупредителна информация за солените, мазни и сладки храни, може би си мислите, че изцяло естествените, неподправени плодови сокове биха компенсирали за нездравословната ви диета.

Но сега излиза, че дори тези напитки са вредни за нас.

Въпреки, че гледаме на тях като на здравословни алтернативи на газираните напитки, шейковете и плодовите сокове са всъщност "нова опасност" в борбата срещу затлъстяването, според диетолозите.

прочети повече ...

АРХИВ

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Търси в статии