Анкета

Според вас вегетарианството решение ли е на проблема със затлъстяването?

Делфини на диета

Някои смятат, че щом не поглъщат мазнини, им е гарантирано отслабването. Освен че придават добър вкус на доста храни, мазнините носят удоволствие от храненето. Пък и много храни, които не ги съдържат, имат голямо количество калории.

Коремчета пускат не само хората, но и... делфините, но не онези, плуващи по морета и океани, а делфините в един японски атракционен парк. Те били подложени  на диета и гимнастика за отслабване, след като пуснали коремчета и не успявали да изпълняват правилно подскоците от развлекателната програма.

Служителите в “Морски свят Киноски” в западна Япония били разтревожени, че делфините са развалили изпълненията си. След като претеглили 19 морски бозайници, служителите установили, че през лятото всеки от тях е наддал средно 10 кг.

Тъй като подобни неща с килцата се случват и с хомосапиенса, специалистите препоръчват така да се изграждат  диетите, че да се приемат 30% от предвидените калории чрез мазнини, а от време на време да не се лишавате и от любимото си ястие без значение от неговия състав.

назад ...

Готие за диетична Кола (Diet Coke)

Жан Пол Готие е новият творчески директор на Diet Coke (диетичната версия на най-известната Кола). Именитият дизайнер ще изрази уникалното си виждане в новия дизайн на бутилките и кеновете на марката и също така ще участва в три промоционални филмчета, в които ще играе терапевт, журналист и детектив.

Дизайнерът сащо така ще помогне за развитието на нови концепции за ракламните кампании на марката. Трите филмчета, които са първата фаза от сътрудничеството вече могат да бъдат видяни в канала на Diet Coke в YouTube.

прочети повече ...

Студ срещу излишните килограми

Учени от Харвардския университет са разработили нова технология, която може да замести строгите диети. С технологията нежният пол може да се отърве от наднорменото тегло и да стегне кожата си, съобщи БГнес.

Методът се основава на въздействието на ниските температури върху клетките, което помага в това отношение. По време на процедурата, която продължава около един час, буквално се замразява мастна тъкан.

прочети повече ...

АРХИВ

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Търси в статии