Анкета

Според вас вегетарианството решение ли е на проблема със затлъстяването?

Без шампанско, защото е калорично!

В шоуто на Елън Дидженерис певицата Марая Кери отказа да пие винения елексир, тъй като се оказало, че от него дебелеела, поради което се е е подложила на диета.

След като водещата й наляла чаша от пенливата напитка Марая се чукнала, но не отпила и глътка, признавайки след провокативните думи: ”Не пиеш, значи си бременна” – “Не, не, не. Ще ви кажем, ако семейството е на път да се уволичи. Много ми е рано за деца още. Не пия, защото е калорично и от него дебелея”.

38-годишната музикална звезда се омъжи за Ник Кенън на тайна церемония през април и напоследък все по-често в пресата се появява информация, че двамата чакат бебе.

Ако това не е истина, то явно семейният живот й се е усладил доста и тя е последвала съдбата на повечето щастливо омъжени жени – качването на килца. Така че тя наистина трябва да помисли за поддържането на предишната си почти перфектна фигура.

Наздраве... с шампанско!

назад ...

Пшеницата - маскираният убиец

Пшеницата - маскираният убиец
Уилям Дейвис

Знаете ли, че консумирането на две филийки пълнозърнест хляб може да увеличи кръвната ви захар много повече, отколкото това правят две лъжички бяла захар?

Провокативен здравен пътеводител за това как, като изключим пшеницата и тестените изделия, дори така наречените полезни пълнозърнести продукти от хранителния си режим, ще постигнем идеалното тегло, ще се избавим от нежеланите и нелицеприятни тлъстини и още по-важното - от широка гама здравословни проблеми!

прочети повече ...

Сокът също е вреден

Като се има предвид пороя от предупредителна информация за солените, мазни и сладки храни, може би си мислите, че изцяло естествените, неподправени плодови сокове биха компенсирали за нездравословната ви диета.

Но сега излиза, че дори тези напитки са вредни за нас.

Въпреки, че гледаме на тях като на здравословни алтернативи на газираните напитки, шейковете и плодовите сокове са всъщност "нова опасност" в борбата срещу затлъстяването, според диетолозите.

прочети повече ...

АРХИВ

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Търси в статии