Анкета

Според вас вегетарианството решение ли е на проблема със затлъстяването?

Трупане на излишни килограми с дъвчащи бомбони

Някои продукти изобщо не са полезни и много от нас го знаят, но тъй като сме свикнали да си угаждаме, не се всушваме в съветите на диетолози и специалисти. И не става дума само за някой и друг натрупан излишен килограм или изгубена фигура, а и за здравословната им ''полза''.

Безброй на вид са шоколадовите десертчета, но всеки един е съчетание на прекалено много калории, добавки, генетично модифицирани продукти, оцветители и ароматизатори и какво ли не още. Внимавайте с количеството!

Дъвчащите бонбони съдържат голямо количество захар, добавки, оцветители и друга химия.

Домашната юфка няма нищо общо с юфката за бързо приготвяне, която е чисто "постижение" на химическата индустрия с всички негативни последици от това за вас и вашето божествено тяло.

И дъвчащи десертчета наистина могат да съдържат полезните за здравето овес и ядки, но в тях има и много сироп, млечен шоколад и други съвсем не полезни продукти. Така че по-добре консумирайте чист шоколад и по възможност ''натурале'', отколкото подобни десертчета и други заместители на благинката.

назад ...

Пшеницата - маскираният убиец

Пшеницата - маскираният убиец
Уилям Дейвис

Знаете ли, че консумирането на две филийки пълнозърнест хляб може да увеличи кръвната ви захар много повече, отколкото това правят две лъжички бяла захар?

Провокативен здравен пътеводител за това как, като изключим пшеницата и тестените изделия, дори така наречените полезни пълнозърнести продукти от хранителния си режим, ще постигнем идеалното тегло, ще се избавим от нежеланите и нелицеприятни тлъстини и още по-важното - от широка гама здравословни проблеми!

прочети повече ...

Сокът също е вреден

Като се има предвид пороя от предупредителна информация за солените, мазни и сладки храни, може би си мислите, че изцяло естествените, неподправени плодови сокове биха компенсирали за нездравословната ви диета.

Но сега излиза, че дори тези напитки са вредни за нас.

Въпреки, че гледаме на тях като на здравословни алтернативи на газираните напитки, шейковете и плодовите сокове са всъщност "нова опасност" в борбата срещу затлъстяването, според диетолозите.

прочети повече ...

АРХИВ

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Търси в статии