Анкета

Според вас вегетарианството решение ли е на проблема със затлъстяването?

По(п)смешище

Свещеник продава “светена вода” с лика си в света обител. Бутилките със светена вода чакат клиенти в храма на отец Евгени - "Света Богородица" в Берковица.

Светена вода с лика на отец Евгени се продава в храма, съобщиха миряни. На половинлитровите бутилки от минерална вода "Хисаря" е лепнат етикет с образа на младия поп и цената на светената вода – 1 лв. “Светена вода с лика на отец Евгени се продава в храма”, съобщиха миряни.

В дома си отецът продава пак със собственоръчно изработен етикет и църковно вино, църковна ракия и църковен мед. Заради това миряните се заканиха да издадат търговеца на началника му дядо Дометиан.

Отец Евгени Георгиев е най-коментираният политик в Берковица от година време насам. Той е единственият представител на СДС в местния парламент, но мина на страната на кмета, който е от НДСВ, и така осигури нужното мнозинство за управлението на общината.

Щом има "водка Путин", що да няма "вода Евгени", казват клиентите на попа.

назад ...

Пшеницата - маскираният убиец

Пшеницата - маскираният убиец
Уилям Дейвис

Знаете ли, че консумирането на две филийки пълнозърнест хляб може да увеличи кръвната ви захар много повече, отколкото това правят две лъжички бяла захар?

Провокативен здравен пътеводител за това как, като изключим пшеницата и тестените изделия, дори така наречените полезни пълнозърнести продукти от хранителния си режим, ще постигнем идеалното тегло, ще се избавим от нежеланите и нелицеприятни тлъстини и още по-важното - от широка гама здравословни проблеми!

прочети повече ...

Сокът също е вреден

Като се има предвид пороя от предупредителна информация за солените, мазни и сладки храни, може би си мислите, че изцяло естествените, неподправени плодови сокове биха компенсирали за нездравословната ви диета.

Но сега излиза, че дори тези напитки са вредни за нас.

Въпреки, че гледаме на тях като на здравословни алтернативи на газираните напитки, шейковете и плодовите сокове са всъщност "нова опасност" в борбата срещу затлъстяването, според диетолозите.

прочети повече ...

АРХИВ

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Търси в статии