Анкета

Според вас вегетарианството решение ли е на проблема със затлъстяването?

Няколко трика за запазване на килограмите

Загрейте организма си отвътре - чаят, топлото обезмаслено мляко, зеленчуковият бульон ще ви сгреят бързо и не изискват много усилия или време за приготвяне. Ниско калорични са! Не прибавяйте захар!

Бихте могли да прочистите по естествен начин организма си, тъй като някои растения действат диуритично: отварата от дръжки на череши, както и бульонът от копър. Що се отнася до зеления чай - той успешно спомага за изгарянето на мазнините.

Спортувайте, дори и навън да вали, да духа студен вятър или пък преспи сняг да са затрупали всичко, не спирайте да спортувате. Правете упражнения вкъщи, посещавайте фитнес залите и закритите басейни, или просто ходете повече.

Физическите упражнения спомогат не само за изгаряне на калории, но и за вашето здраве. Учените доказаха, чрез множество изследвания и опити, че сърцето “разполага” с определен брой тупкания.

Следователно, колкото по-бавно бие сърцето, толкова по-дълго ще живее притежателят му. А сърцето започва да бие по-бавно в следствие на натоварванията, които му се налагат при ходене и физически упражнения.

Идете на масаж - той ще ви освободи от токсините и напрежението. А и като обръщате повече внимание на себе си, много по-трудно ще оставите тялото ви да се отпусне и надебелее. Поглезете се!

назад ...

Пшеницата - маскираният убиец

Пшеницата - маскираният убиец
Уилям Дейвис

Знаете ли, че консумирането на две филийки пълнозърнест хляб може да увеличи кръвната ви захар много повече, отколкото това правят две лъжички бяла захар?

Провокативен здравен пътеводител за това как, като изключим пшеницата и тестените изделия, дори така наречените полезни пълнозърнести продукти от хранителния си режим, ще постигнем идеалното тегло, ще се избавим от нежеланите и нелицеприятни тлъстини и още по-важното - от широка гама здравословни проблеми!

прочети повече ...

Сокът също е вреден

Като се има предвид пороя от предупредителна информация за солените, мазни и сладки храни, може би си мислите, че изцяло естествените, неподправени плодови сокове биха компенсирали за нездравословната ви диета.

Но сега излиза, че дори тези напитки са вредни за нас.

Въпреки, че гледаме на тях като на здравословни алтернативи на газираните напитки, шейковете и плодовите сокове са всъщност "нова опасност" в борбата срещу затлъстяването, според диетолозите.

прочети повече ...

АРХИВ

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Търси в статии