Анкета

Според вас вегетарианството решение ли е на проблема със затлъстяването?

Методиката на ВЕГА теста за отслабване

С биоелектронен компютърен апарат може да се установи каква е толерантността на всеки отделен човек към 240 от най-предпочитаните храни и напитки.

Методиката на ВЕГА теста изисква специализация по акупунктура. Той показва към кои храни конкретният човек има добра поносимост, разгражда ги бързо, усвоява ги и ги превръща в енергия.
Разбира се още и към кои храни имаме непоносимост.

Тях ги разграждаме бавно, не ги усвояваме, а ги натрупваме в мастни депа, токсини, шлаки. Той е безкръвен, безболезнен, точен и безопасен.

Резултатите се получават веднага и се нанасят в специален фиш. От него веднага се ориентирате кои храни са разрешени и кои трябва да се изключат от менюто временно, за няколко месеца.

Целта на теста е всеки да разбере кои храни са най-подходящи за него. Това позволява да се изготвят препоръки за собствен режим на хранене. Така се поддържа правилна обмяна на веществата.

Теглото се запазва, защото в хранителния режим са включени протеините, мазнините, въглехидратите, плодовете и зеленчуците. Всъщност това е ежедневното ни хранене, когато не сме на поредната диета.

Отслабващите изглеждат добре, защото не липсва нищо от необходимите субстанции и организмът не е подложен на стрес от липсващата любима храна. Затова няма стандартни препоръки, например: яжте пиле, ябълки, домати.

Ако с теста се установи, че организмът не ги разгражда достатъчно добре - ще ги натрупа в мастни депа, шлаки, токсини - тогава ги изключваме за няколко месеца. После ги връщаме отново в менюто.

назад ...

Пшеницата - маскираният убиец

Пшеницата - маскираният убиец
Уилям Дейвис

Знаете ли, че консумирането на две филийки пълнозърнест хляб може да увеличи кръвната ви захар много повече, отколкото това правят две лъжички бяла захар?

Провокативен здравен пътеводител за това как, като изключим пшеницата и тестените изделия, дори така наречените полезни пълнозърнести продукти от хранителния си режим, ще постигнем идеалното тегло, ще се избавим от нежеланите и нелицеприятни тлъстини и още по-важното - от широка гама здравословни проблеми!

прочети повече ...

Сокът също е вреден

Като се има предвид пороя от предупредителна информация за солените, мазни и сладки храни, може би си мислите, че изцяло естествените, неподправени плодови сокове биха компенсирали за нездравословната ви диета.

Но сега излиза, че дори тези напитки са вредни за нас.

Въпреки, че гледаме на тях като на здравословни алтернативи на газираните напитки, шейковете и плодовите сокове са всъщност "нова опасност" в борбата срещу затлъстяването, според диетолозите.

прочети повече ...

АРХИВ

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Търси в статии