Анкета

Според вас вегетарианството решение ли е на проблема със затлъстяването?

КПД на черешите - хем пречистват, хем и килограмите свалят

Черешите имат диуритично действие и по тази причина на болните от затлъстяване се препоръчва черешова диета. Задължително плодовете трябва да са пресни, а не замразени, затова времето за тази диета настъпва през юни.

Преди да започнете диетата, за седмица - две намалете количеството на храната за да се свие стомахът ви.

Достатъчно е да ограничите хляба и другите тестени храни, както и сладките неща. Ако моете да си го позволите, най-добре е да преминете на протеиново меню (печени или варени лекимеса - пилешко,телешко,риба) в комбинация със зеленчукови салати.

Монодиетата с череши води не само до отслабване, но и до отчистване на организма от токсини. Не е елателно при провеждането й да се пие кафе и да се пушат цигари (трябва поне да се ограничат дозите). Дневно се консумират до 1 1/2 кг. плодове разпределени на няколко порции. Най - силният глад се чувства през първите два дни. На третия или четвъртия ден в устата се появява характерен нов дъх - признак, че мазнините започват да се разграждат.

При затлъстяване се налага да минете на череши за седмица. Свалят се от 5 до 7 килограма.

Много важно е правилното захранване след приключването на диетата. То трае толкова време, колкото и гладуването. Ако сте били на череши 7 дни, на 8-ия при бавете и друг плод, на 9-ия суров зеленчук, на 10-ия варени картофи, на 11-ия млечни храни, на 12-ия препечен хляб, на 13-ия яйце и чак на 14-ия месо.

Добре е диетата да се съчетава с лек спорт. Най-подходящи са плуването, карането на велосипед - според възрастта и предпочитанието. Но и повече разходки пеша вършат работа.

назад ...

Пшеницата - маскираният убиец

Пшеницата - маскираният убиец
Уилям Дейвис

Знаете ли, че консумирането на две филийки пълнозърнест хляб може да увеличи кръвната ви захар много повече, отколкото това правят две лъжички бяла захар?

Провокативен здравен пътеводител за това как, като изключим пшеницата и тестените изделия, дори така наречените полезни пълнозърнести продукти от хранителния си режим, ще постигнем идеалното тегло, ще се избавим от нежеланите и нелицеприятни тлъстини и още по-важното - от широка гама здравословни проблеми!

прочети повече ...

Сокът също е вреден

Като се има предвид пороя от предупредителна информация за солените, мазни и сладки храни, може би си мислите, че изцяло естествените, неподправени плодови сокове биха компенсирали за нездравословната ви диета.

Но сега излиза, че дори тези напитки са вредни за нас.

Въпреки, че гледаме на тях като на здравословни алтернативи на газираните напитки, шейковете и плодовите сокове са всъщност "нова опасност" в борбата срещу затлъстяването, според диетолозите.

прочети повече ...

АРХИВ

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Търси в статии