Анкета

Според вас вегетарианството решение ли е на проблема със затлъстяването?

Очила със сини стъкла за отслабване

Японска фирма показа най-новото изобретение, предназначено да помага на хората да се преборят с наднорменото тегло: очила със сини стъкла.

Очилата са разработени така, че да предпазват хората, спазващи диета, от преяждане, като правят храната да изглежда по-малко съблазнителна. Смята се, че синият цвят потиска апетита, защото има малко храни с този цвят.

Очилата вече са пуснати в продажба в Япония и се очаква да се превърнат в най-новата мания. Те се наричат просто "Сини очила" и "успокояват възбудата на мозъка" при вида на висококалорична храна.

Миналия месец първото лекарство за отслабване, продавано без рецепта, беше пуснато във Великобритания. Лекарството, наречено али, увеличава с 50% свалянето на килограми, когато човек е на нискокалорична диета.

назад ...

Пшеницата - маскираният убиец

Пшеницата - маскираният убиец
Уилям Дейвис

Знаете ли, че консумирането на две филийки пълнозърнест хляб може да увеличи кръвната ви захар много повече, отколкото това правят две лъжички бяла захар?

Провокативен здравен пътеводител за това как, като изключим пшеницата и тестените изделия, дори така наречените полезни пълнозърнести продукти от хранителния си режим, ще постигнем идеалното тегло, ще се избавим от нежеланите и нелицеприятни тлъстини и още по-важното - от широка гама здравословни проблеми!

прочети повече ...

Сокът също е вреден

Като се има предвид пороя от предупредителна информация за солените, мазни и сладки храни, може би си мислите, че изцяло естествените, неподправени плодови сокове биха компенсирали за нездравословната ви диета.

Но сега излиза, че дори тези напитки са вредни за нас.

Въпреки, че гледаме на тях като на здравословни алтернативи на газираните напитки, шейковете и плодовите сокове са всъщност "нова опасност" в борбата срещу затлъстяването, според диетолозите.

прочети повече ...

АРХИВ

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Търси в статии