Анкета

Според вас вегетарианството решение ли е на проблема със затлъстяването?

Capsiplex - хапче за отслабване равно на 25-минутен джогинг

Човек може да гори калории, докато спокойно си седи и си работи зад бюро в офиса, благодарение на ново хапче за отслабване, което днес бе пуснато на британския пазар.

Производителите на хапчето Capsiplex, създадено на базата на люти чушки, заявиха, че то е ползвано от холивудски звезди като Дженифър Лопес, Брад Пит и Бритни Спиърс.

Capsiplex изгаря толкова калории, колкото 80-минутното ходене и 25-минутният джогинг.

Изпитания в университета на Оклахома показали, че възрастни хора, приели Capsiplex, изгорили с 278 калории повече преди, по време и след тестовете в сравнение с участниците, приели плацебо.

Експертите, разработили хапчето, трябвало да се съобразят с това, че екстрактът от люти чушки може да причини възпаления, ако е погълнат в големи количества.

Свързаният с лютите чушки потенциал за отслабване е известен от десетилетия, заявиха изследователите.

Намерихме решение на проблема, когато поставихме лютивия екстракт в защитна обвивка, която предотвратява всякакви стомашни възпаления, допълниха те.

назад ...

Пшеницата - маскираният убиец

Пшеницата - маскираният убиец
Уилям Дейвис

Знаете ли, че консумирането на две филийки пълнозърнест хляб може да увеличи кръвната ви захар много повече, отколкото това правят две лъжички бяла захар?

Провокативен здравен пътеводител за това как, като изключим пшеницата и тестените изделия, дори така наречените полезни пълнозърнести продукти от хранителния си режим, ще постигнем идеалното тегло, ще се избавим от нежеланите и нелицеприятни тлъстини и още по-важното - от широка гама здравословни проблеми!

прочети повече ...

Сокът също е вреден

Като се има предвид пороя от предупредителна информация за солените, мазни и сладки храни, може би си мислите, че изцяло естествените, неподправени плодови сокове биха компенсирали за нездравословната ви диета.

Но сега излиза, че дори тези напитки са вредни за нас.

Въпреки, че гледаме на тях като на здравословни алтернативи на газираните напитки, шейковете и плодовите сокове са всъщност "нова опасност" в борбата срещу затлъстяването, според диетолозите.

прочети повече ...

АРХИВ

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Търси в статии