Анкета

Според вас вегетарианството решение ли е на проблема със затлъстяването?

Плуване вместо диета

Лятото е най-подходящото време да спрете вашите отвратителни диети и да ги замените с нещо много по-приятно и полезно. Плуването е много добро средство не само за откъсване от ежедневието и за “изпускане на парата”, но то е преди всичко изключително полезно за мускулите на цялото ви тяло и дори е чудесно упражнение за бременни.

А пък ако мразите диети, не обичате да бягате в парка, имате алергия към фитнеса, но трябва да свалите 3-4 килограма – в плуването е вашето спасение. Защото без да се напрягате особено, с този спорт можете да предотвратите различни заболявания (като разширени вени), а освен това плуването подпомага развитието на гръдния кош и възстановява еластичнистта на кръвоносните съдове.

Дори да го практикувате само 2-3 пъти седмично, ще оформите пропорционално и привлекателно тяло, бихте се сдобили с тънка талия, плосък корем и стегнат бюст.
 

назад ...

Пшеницата - маскираният убиец

Пшеницата - маскираният убиец
Уилям Дейвис

Знаете ли, че консумирането на две филийки пълнозърнест хляб може да увеличи кръвната ви захар много повече, отколкото това правят две лъжички бяла захар?

Провокативен здравен пътеводител за това как, като изключим пшеницата и тестените изделия, дори така наречените полезни пълнозърнести продукти от хранителния си режим, ще постигнем идеалното тегло, ще се избавим от нежеланите и нелицеприятни тлъстини и още по-важното - от широка гама здравословни проблеми!

прочети повече ...

Сокът също е вреден

Като се има предвид пороя от предупредителна информация за солените, мазни и сладки храни, може би си мислите, че изцяло естествените, неподправени плодови сокове биха компенсирали за нездравословната ви диета.

Но сега излиза, че дори тези напитки са вредни за нас.

Въпреки, че гледаме на тях като на здравословни алтернативи на газираните напитки, шейковете и плодовите сокове са всъщност "нова опасност" в борбата срещу затлъстяването, според диетолозите.

прочети повече ...

АРХИВ

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Търси в статии