Анкета

Според вас вегетарианството решение ли е на проблема със затлъстяването?

Indo Row - фитнес революция

Indo Row подлуди Америка и е на път да предизвика нова фитнес революция. Фитнес специалистите определят Indo Row като наследник на спининга. Indo Row машината е вдъхновена от силата на водата.

Дали Indo Row ще измести спининга по световна популярност? Американците вече се поддадоха на изкушението, времето ще покаже дали Indo Row ще разшири почитателите си по света.

Indo Row е фитнес програма, която се изпълнява в зала, оборудвана с Indo Row машини. Indo Row машината имитира шума на водата и е направена така, че да осигурява натоварване като при гребане в лодка. Дори начинаещи в гребането могат да постигнат завидни умения с Indo Row машината.

Създател на фитнес програмата Indo Row е Джош Кросби - известен фитнес инструктор, гребец и атлет. Джош Кросби не само води много часове по Indo Row, но и обучава други инструктори. Indo Row машината е създадена от “WaterRower”, един от най-големите световни производители на гребни тренажори в света. Indo Row е лека, заема малко място и дори може да се съхранява във вертикално положение. Indo Row е супер придобивка за домашната фитнес зала.

Започвате бавно, за да подготвите мускулите си, подобрявате синхрона и се стараете да развивате силата и интензивността на движенията си. Когато се състезавате с останалите в малки групи, се стремите да се движите с ритъма на инструктора, точно като при спининга. Изгарят се около 400-600 ккал за един час по Indo Row (с продължителност 50 минути), но зависи от фитнес нивото и интензитета на гребане.

Фитнес специалистите определят Indo Row като идеална кардио тренировка, която укрепва сърдечносъдовата система. Indo Row помага и за отслабване, особено ако редовно практикувате фитнес програмата – 3 пъти седмично по 50 минути.

Indo Row не е само кардио тренировката, а тонизира мускулите на цялото тяло при минимален стрес за ставите. Indo Row е “пълна тренировка за тялото – от раменете до прасците”. Натоварват се всички мускулни групи. Супермоделът Естела Уорън и актьора Тейт Донован (звездата от сериала “Ориндж Каунти – кварталът на богатите”) са сред най-големите звездни почитатели на Indo Row.

Гребането в екип помага да повишите фитнес нивото си, но също така повишава отделянето на ендорфини. Гребеш до 80-годишна атлетка, тийнейджър и голф състезател, който иска да повиши издръжливостта си”, Джош Кросби убеждава в предимствата на Indo Row.

назад ...

Пшеницата - маскираният убиец

Пшеницата - маскираният убиец
Уилям Дейвис

Знаете ли, че консумирането на две филийки пълнозърнест хляб може да увеличи кръвната ви захар много повече, отколкото това правят две лъжички бяла захар?

Провокативен здравен пътеводител за това как, като изключим пшеницата и тестените изделия, дори така наречените полезни пълнозърнести продукти от хранителния си режим, ще постигнем идеалното тегло, ще се избавим от нежеланите и нелицеприятни тлъстини и още по-важното - от широка гама здравословни проблеми!

прочети повече ...

Сокът също е вреден

Като се има предвид пороя от предупредителна информация за солените, мазни и сладки храни, може би си мислите, че изцяло естествените, неподправени плодови сокове биха компенсирали за нездравословната ви диета.

Но сега излиза, че дори тези напитки са вредни за нас.

Въпреки, че гледаме на тях като на здравословни алтернативи на газираните напитки, шейковете и плодовите сокове са всъщност "нова опасност" в борбата срещу затлъстяването, според диетолозите.

прочети повече ...

АРХИВ

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Търси в статии