Анкета

Според вас вегетарианството решение ли е на проблема със затлъстяването?

Бонбони изглаждат бръчки

Дамите, които са загрижени за външния си вид, но трудно устояват на сладки изкушения, със сигурност ще се зарадват на новината за бонбони с колаген, които изглаждат бръчките, съобщава сайтът Попгаджет.

Специалните бонбони се предлагат в интернет на сайта Eat Yourself Beautiful и в британската верига магазини "Харви Никълс".

Идеята на този продукт е, че чрез допълнителният колаген тялото може да подсили и да заздрави зоните, в които еластичността и гъвкавостта на кожата е намаляла.

Производителите обясняват, че в бонбоните са включени два типа колаген - един подсилващ кожата и сухожилията и друг за укрепване на костите.

Колагенът е във форма, която се разгражда и абсорбира лесно.

Бонбоните имат вкус на грейпфрут и се предлагат в удобни опаковки, от които може да се консумира до една на ден.

За да има траен ефект, колагеновите бонбони трябва да се употребяват продължително време.

назад ...

Пшеницата - маскираният убиец

Пшеницата - маскираният убиец
Уилям Дейвис

Знаете ли, че консумирането на две филийки пълнозърнест хляб може да увеличи кръвната ви захар много повече, отколкото това правят две лъжички бяла захар?

Провокативен здравен пътеводител за това как, като изключим пшеницата и тестените изделия, дори така наречените полезни пълнозърнести продукти от хранителния си режим, ще постигнем идеалното тегло, ще се избавим от нежеланите и нелицеприятни тлъстини и още по-важното - от широка гама здравословни проблеми!

прочети повече ...

Сокът също е вреден

Като се има предвид пороя от предупредителна информация за солените, мазни и сладки храни, може би си мислите, че изцяло естествените, неподправени плодови сокове биха компенсирали за нездравословната ви диета.

Но сега излиза, че дори тези напитки са вредни за нас.

Въпреки, че гледаме на тях като на здравословни алтернативи на газираните напитки, шейковете и плодовите сокове са всъщност "нова опасност" в борбата срещу затлъстяването, според диетолозите.

прочети повече ...

АРХИВ

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Търси в статии