Анкета

Според вас вегетарианството решение ли е на проблема със затлъстяването?

Поставихме 3 нови световни рекорда по-здравословно отслабване и оздравяване

Иван Гарабитов помогна БЕЗПЛАТНО на 6 от най-тежките българи да възвърнат телесната си форма и здраве

В България се случват и добри неща - вече имаме 3 нови рекорда по здравословно отслабване чрез методиката „Гарабитов” без лекарства, операции и диети.

Заслужилият треньор по борба, кръстен от медиите „треньор по отслабване” Иван Гарабитов ще представи своя „отбор на звездите” от 6 най-тежки българи, олекнали с над 50 кг.

Иван Гарабитов не само помогна на тези хора да възвърнат телесната си форма и здраве, но направи това БЕЗПЛАТНО, като вложи лични средства. След пресконференцията „отборът” ще направи демонстративно плуване в басейна на хотела.

Специален гост на пресконференцията ще бъде ПРИНЦЕСА ТЕОФАНА ФОН САКСЕН. Немската принцеса е изключително впечатлена от резултатите на Методиката „Гарабитов”.

6-те българи, които ще видите на пресконференцията, поставиха рекорди не само по отслабване, но и рекорди по оздравяване! Д-р Румен Стоилов, специалист вътрешни болести в кардиологичната клиника на Първа градска болница „Свети Мина”, ще съобщи медицинските резултати на „рекордьорите”.

Преди 3 години пак в хотел „Тримонциум” журналистите се срещнаха с Данаил Чернев, който за 1 месец олекна с 60 кг. Оттогава досега 1 757 човека отслабнаха с по над 20 кг за месец в Духовна и здравна академия „Гарабитов” без отново да напълнеят - показател за липсата на йо-йо ефект, какъвто е задължителен при всички други програми.

КОИ СА РЕКОРДЬОРИТЕ

Людмил Караянев от Тетевен, който страда от диабет, се движи само с патерици и тежи 227 кг. От началото на февруари 2010 г., след 14-дневен курс със сиропа „Мадал Бал” и захранването след това, олеква с 60 кг за 28 дни. Сега ще го видите без патерици и тежащ 137 кг – 90 кг по-лек за 4 месеца. Дозата инсулин вече е намалил наполовина.

Камен Мутафов от Добрич – при акция на кръводаряване е заразен с хепатит В – вид австралийски антиген. Заради заболяването започва да пълнее с по 15-20 кг на година. Тежи 266 кг, когато пристига в център „Гарабитов” на 12 януари. Сега е 205 кг, медицинските тестове показват, че е в отлично здравословно състояние.

Екатерина Калчева, радио журналист от Пловдив – получава астма и  специфичното свирене при дишане на астматиците я сваля от микрофона.  Последните 4 месеца на 2009 г. не излиза от дома си заради затлъстяване и трудно предвижване. На 3 февруари 2010 г. започва процедури при Иван Гарабитов и на 9 февруари вече няма нужда от астматичната помпа. Отслабва 40 кг за 4 месеца.

Известният вече на медиите Данаил Чернев от 297 кг вече е 210 кг.

При Здравко Дзанев, таксиметров шофьор в Пловдив, един ден се качва популярната певица Ваня Костова и му казва, че само Иван Гарабитов може да му помогне в отслабването. От 268.3  кг Дзанев става 200 кг.

Васил Тосев е първият „рекордьор” на Иван Гарабитов – той намалява наполовина теглото си от 105 кг на 55 кг и вече 10 години поддържа тези килограми.

Източник: Катя Стайкова, журналист и медиен консултант, GSM 0888 59 39 50

назад ...

Пшеницата - маскираният убиец

Пшеницата - маскираният убиец
Уилям Дейвис

Знаете ли, че консумирането на две филийки пълнозърнест хляб може да увеличи кръвната ви захар много повече, отколкото това правят две лъжички бяла захар?

Провокативен здравен пътеводител за това как, като изключим пшеницата и тестените изделия, дори така наречените полезни пълнозърнести продукти от хранителния си режим, ще постигнем идеалното тегло, ще се избавим от нежеланите и нелицеприятни тлъстини и още по-важното - от широка гама здравословни проблеми!

прочети повече ...

Сокът също е вреден

Като се има предвид пороя от предупредителна информация за солените, мазни и сладки храни, може би си мислите, че изцяло естествените, неподправени плодови сокове биха компенсирали за нездравословната ви диета.

Но сега излиза, че дори тези напитки са вредни за нас.

Въпреки, че гледаме на тях като на здравословни алтернативи на газираните напитки, шейковете и плодовите сокове са всъщност "нова опасност" в борбата срещу затлъстяването, според диетолозите.

прочети повече ...

АРХИВ

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Търси в статии