Анкета

Според вас вегетарианството решение ли е на проблема със затлъстяването?

Излъчват филм за българския патент за отслабване

Пловдивска лекарка разкрива тайната на методиката Гарабитов

Как се отслабва с 92 кг за 5 месеца? Как се избягва йо-йо ефектът? Защо не увисва кожата при драстичното сваляне на телесна маса?

Отговорът на тези въпроси дава медицинското предаване „Преди лекарствата” на Нова Българска Телевизия /NBT/, което ще се излъчи в неделя, 20 юни, от 11 часа сутринта. Филмът ще има 3 повторения -  в неделя през нощта от 2.30 часа и в сряда, 23 юни - от 15.15 и от 20.00 часа.

Авторката на лентата, пловдивската лекарка д-р Неделя Щонова, разказва за методиката „Гарабитов” – българския патент в здравословното отслабване и оздравяване.

Треньорът по борба Иван Гарабитов, кръстен от медиите „треньор по отслабване”, обяснява как комбинацията от швейцарски сироп „МАДАЛ БАЛ”, матрично-ритъмна терапия, апликатори за стъпалата и йога техники за правилно дишане, помогна на 1 757 българи да отслабнат с по над 20 кг за месец.

На снимката: Иван Гарабитов със своите световни „рекордьори” по отслабване.
За повече информация за методиката може да се обадите на Иван Гарабитов - GSM 0899 866 865

Източник: Катя Стайкова, журналист, GSM 0888 59 39 50

назад ...

Готие за диетична Кола (Diet Coke)

Жан Пол Готие е новият творчески директор на Diet Coke (диетичната версия на най-известната Кола). Именитият дизайнер ще изрази уникалното си виждане в новия дизайн на бутилките и кеновете на марката и също така ще участва в три промоционални филмчета, в които ще играе терапевт, журналист и детектив.

Дизайнерът сащо така ще помогне за развитието на нови концепции за ракламните кампании на марката. Трите филмчета, които са първата фаза от сътрудничеството вече могат да бъдат видяни в канала на Diet Coke в YouTube.

прочети повече ...

Студ срещу излишните килограми

Учени от Харвардския университет са разработили нова технология, която може да замести строгите диети. С технологията нежният пол може да се отърве от наднорменото тегло и да стегне кожата си, съобщи БГнес.

Методът се основава на въздействието на ниските температури върху клетките, което помага в това отношение. По време на процедурата, която продължава около един час, буквално се замразява мастна тъкан.

прочети повече ...

АРХИВ

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Търси в статии