Анкета

Според вас вегетарианството решение ли е на проблема със затлъстяването?

Тайна звездна диета

Актрисата Даяна Лейн, станала прочута с филма “Изневяра”, в който прелита като пчеличка от спалнята на Ричард Гиър в леглото на Оливие Мартинес, поддържа апетитното си телце по един хитър начин: похапва от поднесеното й в ресторантите само половината, другото оставя .

“Нахраня ли се, настоявам храната да бъде махната от масата”. По този начин тя си спестява изкушението да посегне отново към изоставените вкусотиите. Когато приключи с половината от порцията си, Даян изяжда един плод веднага след това. “Понякога това е трудно, особено ако ми е вкусно”.

Иначе красавицата дъвче бавно, с което надхитря не само себе си, но организма си, че е поел достатъчно храна. За да поддържа финото си тяло по природа, Лейн не пропуска нито едно от... шестте си похапвания дневно, защото само по този начин се спасява от внезапен глад.

Виц: Някаква жена разправя:
- Обичам стройните си крака, тънката си талия, стегнатия си бюст...
- И мразя слоя тлъстина, който ги скрива!

назад ...

Пшеницата - маскираният убиец

Пшеницата - маскираният убиец
Уилям Дейвис

Знаете ли, че консумирането на две филийки пълнозърнест хляб може да увеличи кръвната ви захар много повече, отколкото това правят две лъжички бяла захар?

Провокативен здравен пътеводител за това как, като изключим пшеницата и тестените изделия, дори така наречените полезни пълнозърнести продукти от хранителния си режим, ще постигнем идеалното тегло, ще се избавим от нежеланите и нелицеприятни тлъстини и още по-важното - от широка гама здравословни проблеми!

прочети повече ...

Сокът също е вреден

Като се има предвид пороя от предупредителна информация за солените, мазни и сладки храни, може би си мислите, че изцяло естествените, неподправени плодови сокове биха компенсирали за нездравословната ви диета.

Но сега излиза, че дори тези напитки са вредни за нас.

Въпреки, че гледаме на тях като на здравословни алтернативи на газираните напитки, шейковете и плодовите сокове са всъщност "нова опасност" в борбата срещу затлъстяването, според диетолозите.

прочети повече ...

АРХИВ

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Търси в статии