Анкета

Според вас вегетарианството решение ли е на проблема със затлъстяването?

Ники Тейлър поддържа форма с картофи

Мина доста време откакто не сме чували нищо за супермодела Ники Тейлър. През 2008 година тя бе домакин на „Направи ме супермодел” и след това роди третото си дете.

Днес Ники разкрива как поддържа формата си една майка на три деца и има енергия, за да бъде добра майка и модел.

Тя съветва всички жени, които имат недостиг на енергия дa пият колкото може повече вода. Според нея ние, хората, не сме създадени да стоим на едно място, но правим точно това. Цял ден стоим зад бюрото, а трябва да се разхождаме, да се движим, казва Ники Тейлър.

Просто станете и се разходете, направете една обиколка в парка, така ще се почувствате много добре.

За своята диета супермоделът казва, че яде пресни плодове, пилешко, зеленчукови салати, както и картофи под всякаква форма – варени, печени, сладки. Тя смята, че е добре човек да консумира всички видове въглехидрати, защото са полезни, особено ако планирате да тренирате интензивно през деня.

Какво казват специалистите?

Специалистите смятат, че Ники е права за въглехидратите, особено ако следва тренировка. Но ако няма да правите упражнения, по –добре стойте далеч от картофите, тъй като те повишават нивото на кръвната захар, а това е предпоставка за напълняване. По-добре е да наблегнете на зеленолистните зеленчуци и пресни плодове, които са истинските „здравословни въглехидрати”.

назад ...

Пшеницата - маскираният убиец

Пшеницата - маскираният убиец
Уилям Дейвис

Знаете ли, че консумирането на две филийки пълнозърнест хляб може да увеличи кръвната ви захар много повече, отколкото това правят две лъжички бяла захар?

Провокативен здравен пътеводител за това как, като изключим пшеницата и тестените изделия, дори така наречените полезни пълнозърнести продукти от хранителния си режим, ще постигнем идеалното тегло, ще се избавим от нежеланите и нелицеприятни тлъстини и още по-важното - от широка гама здравословни проблеми!

прочети повече ...

Сокът също е вреден

Като се има предвид пороя от предупредителна информация за солените, мазни и сладки храни, може би си мислите, че изцяло естествените, неподправени плодови сокове биха компенсирали за нездравословната ви диета.

Но сега излиза, че дори тези напитки са вредни за нас.

Въпреки, че гледаме на тях като на здравословни алтернативи на газираните напитки, шейковете и плодовите сокове са всъщност "нова опасност" в борбата срещу затлъстяването, според диетолозите.

прочети повече ...

АРХИВ

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Търси в статии