Анкета

Според вас вегетарианството решение ли е на проблема със затлъстяването?

Сара Ру свали 16 килограма с Джени Крейг

За 12 седмици Сара Ру се прости с цели 16 килограма с помощта на диетата на Джени Крейг и изглежда по-добре от всякога. Но тя не смята да спре до тук - остават й още 5 килограма, най вече в коремната област.

31-годишната актриса позната ни от „Eastwick” признава, че страда заради теглото си още от дете и дори е губила роля заради това.

Сара взе категоричното решение да вземе живота си в ръце и да научи какво значи здравословно хранене и колко да яде.

Ключът е в контролът на порциите, което ми помогна изключително много в борбата с килограмите и ми даде необходимото равновесие, за да се чувствам добре. Тази хранителна програма ми харесва, защото не е диета, а начин на живот.” обяснява актрисата.

Сега Сара се гордее и с маникюра си – след смъкването на килограмите ноктите й са по-красиви от всякога.

Други знаменитости, които успешно са отслабнали с помощта на хранителния план на Джерни Крейг са Никол Съливън, Валери Бертинели и Ян Диксън.

назад ...

Пшеницата - маскираният убиец

Пшеницата - маскираният убиец
Уилям Дейвис

Знаете ли, че консумирането на две филийки пълнозърнест хляб може да увеличи кръвната ви захар много повече, отколкото това правят две лъжички бяла захар?

Провокативен здравен пътеводител за това как, като изключим пшеницата и тестените изделия, дори така наречените полезни пълнозърнести продукти от хранителния си режим, ще постигнем идеалното тегло, ще се избавим от нежеланите и нелицеприятни тлъстини и още по-важното - от широка гама здравословни проблеми!

прочети повече ...

Сокът също е вреден

Като се има предвид пороя от предупредителна информация за солените, мазни и сладки храни, може би си мислите, че изцяло естествените, неподправени плодови сокове биха компенсирали за нездравословната ви диета.

Но сега излиза, че дори тези напитки са вредни за нас.

Въпреки, че гледаме на тях като на здравословни алтернативи на газираните напитки, шейковете и плодовите сокове са всъщност "нова опасност" в борбата срещу затлъстяването, според диетолозите.

прочети повече ...

АРХИВ

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Търси в статии