Анкета

Според вас вегетарианството решение ли е на проблема със затлъстяването?

Имате целулит? Носете органично бельо!

Бельо с екстракт от специално дърво, виреещо в Индия и втъкана сребърна ниша се смята за поредното чудо за борба с целулита.

Индийска фирма за шиене на бельо твърди, че дрехите които произвежда - с масло от специално дърво, сребърна нишка, босилек, ще изглади кожата и ще премахне целулита.

Вълшебното растение известно като „Божествено Дърво” е познато със способността да изглажда кожата и от дълги години се използва в Азия като основен елемент в козметичните продукти.

На този етап бельото се разпространява само в Индия, но в скоро време индийската фирма смята да създаде нови колекции за западния пазар.

Божественото дърво” освен това има свойството да изглажда бръчките и неравностите по кожата, причинени от целулита, който е бичът на наето съвремие и враг номер едно на всяка красива кожа.

назад ...

Революционен метод за контрол на апетита

Пускането на лазери в мозъка може да контролира глада, установи ново проучване.

Изследователи от Университета в Северна Каролина са направили откритието по време на работата с генетично модифицирани мишки, чиито мозъчни клетки били променени, за да реагират на светлина.

Чрез определяне на клетките, които изпращат съобщения за глад в мозъците, учените са в състояние да задействат тези неврони, пускайки лазери директно върху тях.

прочети повече ...

Студентите пълнеят с до 30 кг в университета

Повече от една четвърт от студентите в университета качват до 15 кг, според ново изследване. До дипломирането си, почти две трети от учениците напълняват с между 6 и 30 кг.

Стресът, пиенето и нездравословното хранене са основните виновници за качването на тегло, според скорошно проучване.

Повече от половината студенти съобщават, че пият алкохол най-малко три пъти седмично, а около три на сто от тях пият всяка вечер от седмицата.

прочети повече ...

АРХИВ

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Търси в статии