Анкета

Според вас вегетарианството решение ли е на проблема със затлъстяването?

Изстудяването като нов метод за отслабване

Америка е полудяла по изстудяването като нов метод за отслабване, който топи мазнините ви, като ги замразява. Технологията се прилага с машина, която скоро ще бъде внесена във Великобритания.

Изстудяването не причинява никаква болка и е само повърхностно - докато си лежите, ви поставят апликатори на местата, където имате най-много тлъстини - главно около кръста.

Апликаторът е чаша, която притиска във вакуум кожата и мастния слой под нея. Изстудяването се извършва на сеанси, като времето е строго премерено.

Технологията, наречена криолиполиза, действа само на мастните клетки, като щади кожата, нервите, мускулите и други тъкани.

Сеансът за изстудяването може да продължи до два часа в зависимост от големината и площта на мастния слой, който трябва да бъде атакуван, обяснява пред в. “Дейли мейл” дерматологът от Ню Йорк Дейвид Голдбърг, който е участвал в клиничните тестове на машината.

Опитите показали, че една процедура разрушава до 25 процента от мастните клетки в дадена област на тялото ви.

Криолиполизата е процес, при който постепенно се извлича телесната температура от слоя мазнини, намиращи се непосредствено под кожата. Температурата на тези клетки пада до нула градуса по Целзий - ние ги замразяваме в буквалния смисъл на думата. Екстремално ниските температури убиват тези клетки, без да вредят на кожата или мускулите. След това мъртвите мастни клетки се изхвърлят по естествен път от тялото през черния дроб”, обяснява специалистът.

За хората, които имат упорити натрупвания от мазнини, които не се влияят от никакви диети, методът се оказва изключително успешен. Технологията показва впечатляващи резултати както при по-тънки, така и по-дебели подкожни мазнини като натрупванията от вътрешната страна на бедрата, бирени коремчета и мазнини по талията.

За съжаление обаче тя не е толкова ефективна при премахването на по-големи зони от мазнини, които могат да се натрупат в областта на таза или по бедрата. Производителите от компанията в Калифорния обаче вече обявиха, че работят по нови чашки, които да третират и тези места, тъй като там кожата е по-стегната.

Разработва се и по-малък апликатор, който ще изстудява мазнините под брадичката.

Най-подходящи кандидати за новия метод са хората, които са стигнали близо до идеалното си тегло, но имат тук-там натрупвания на мазнини, с които не могат да се справят с диета.

назад ...

Готие за диетична Кола (Diet Coke)

Жан Пол Готие е новият творчески директор на Diet Coke (диетичната версия на най-известната Кола). Именитият дизайнер ще изрази уникалното си виждане в новия дизайн на бутилките и кеновете на марката и също така ще участва в три промоционални филмчета, в които ще играе терапевт, журналист и детектив.

Дизайнерът сащо така ще помогне за развитието на нови концепции за ракламните кампании на марката. Трите филмчета, които са първата фаза от сътрудничеството вече могат да бъдат видяни в канала на Diet Coke в YouTube.

прочети повече ...

Студ срещу излишните килограми

Учени от Харвардския университет са разработили нова технология, която може да замести строгите диети. С технологията нежният пол може да се отърве от наднорменото тегло и да стегне кожата си, съобщи БГнес.

Методът се основава на въздействието на ниските температури върху клетките, което помага в това отношение. По време на процедурата, която продължава около един час, буквално се замразява мастна тъкан.

прочети повече ...

АРХИВ

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Търси в статии