Анкета

Според вас вегетарианството решение ли е на проблема със затлъстяването?

Френските нутрикозметични продукти на VITASLIM свалят килограми

Игра с подаръци от популярната марка Vitaslim предизвика масова истерия в страната. Почти десет хиляди души от цялата страна се конкурираха в игра на късмета във "Facebook", за да спечелят френските нутрикозметични продукти.

Интересното е, че треската е обхванала не само жените, а и мъжете. Голяма част от участниците вече са ползвали Vitaslim и един през друг бързаха да се похвалят със завидни резултати.

Причината за този небивалия интерес е борбата” с килограмите - Гергана Валеова от Благоевград например е свалила цели 10 кг и сега със задоволство обува къси панталони.

Чаровната пловдивчанка Велислава Петрова пък благодарение на Vitaslim LIGHT уверено нарича себе си "добре изглеждаща млада майка".

А Ралица Иванова от Русе дори се хвали, че получава комплименти на улицата и от познати, и от непознати.

За някои обаче, като столичанката Бистра Димитрова например, най-важното е, че Vitaslim BEAUTY сбъдва детската й мечта за изящен маникюр.

назад ...

Пшеницата - маскираният убиец

Пшеницата - маскираният убиец
Уилям Дейвис

Знаете ли, че консумирането на две филийки пълнозърнест хляб може да увеличи кръвната ви захар много повече, отколкото това правят две лъжички бяла захар?

Провокативен здравен пътеводител за това как, като изключим пшеницата и тестените изделия, дори така наречените полезни пълнозърнести продукти от хранителния си режим, ще постигнем идеалното тегло, ще се избавим от нежеланите и нелицеприятни тлъстини и още по-важното - от широка гама здравословни проблеми!

прочети повече ...

Сокът също е вреден

Като се има предвид пороя от предупредителна информация за солените, мазни и сладки храни, може би си мислите, че изцяло естествените, неподправени плодови сокове биха компенсирали за нездравословната ви диета.

Но сега излиза, че дори тези напитки са вредни за нас.

Въпреки, че гледаме на тях като на здравословни алтернативи на газираните напитки, шейковете и плодовите сокове са всъщност "нова опасност" в борбата срещу затлъстяването, според диетолозите.

прочети повече ...

АРХИВ

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Търси в статии