Анкета

Според вас вегетарианството решение ли е на проблема със затлъстяването?

Виртуален фитнес с 30-дневна програма

Първият виртуален фитнес предлага персонализирана тренировка и 30-дневна програма, съобщиха от "Пулсар".

EA SPORTS Active е забавна видеоигра за постигане на здравословен начин на живот и е с рейтинг “E” от ESRB и “3+” според PEGI.

Упражненията се правят у дома и са разработени съвместно с фитнес експерти, сред които Боб Грийн - известен физиолог, автор и личен треньор на Опра Уинфри. Потребителите ще тренират чрез интерактивните серии, предназначени за повече от 25 различни дейности и упражнения за горната и долната част на тялото.

Подобна на личния треньор, програмата осигурява ясни инструкции, разяснения за техниката и насърчаване чрез визуални и гласови подсказвания, както и изгаряне на калории в реално време.
EA SPORTS Active съдържа специално разработена лента за краката, която държи контролера на Wii Nunchuk™. Тя проследява движенията в долната част на тялото и напрежението в горната част.

Програмата позволява двама играчи да правят упражнения едновременно.

В началото потребителите могат да си изберат и 30-дневна програма - пътна карта за фитнес, разработена за постигането на конкретни фитнес цели под наставленията на виртуален треньор.

Осигурява ви се нова тренировка всеки път, когато играчът се упражнява, а това ще повиши интензивността и ще проследи резултатите през 30-дневния период. Играта може да следи и хранителните елементи.

Източник: 24 часа

назад ...

Революционен метод за контрол на апетита

Пускането на лазери в мозъка може да контролира глада, установи ново проучване.

Изследователи от Университета в Северна Каролина са направили откритието по време на работата с генетично модифицирани мишки, чиито мозъчни клетки били променени, за да реагират на светлина.

Чрез определяне на клетките, които изпращат съобщения за глад в мозъците, учените са в състояние да задействат тези неврони, пускайки лазери директно върху тях.

прочети повече ...

Студентите пълнеят с до 30 кг в университета

Повече от една четвърт от студентите в университета качват до 15 кг, според ново изследване. До дипломирането си, почти две трети от учениците напълняват с между 6 и 30 кг.

Стресът, пиенето и нездравословното хранене са основните виновници за качването на тегло, според скорошно проучване.

Повече от половината студенти съобщават, че пият алкохол най-малко три пъти седмично, а около три на сто от тях пият всяка вечер от седмицата.

прочети повече ...

АРХИВ

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Търси в статии